Дъщерята на Невена Коканова е осиновена

05 Май 2022, 20:33


Гените на Невена Коканова не текат във вените на дъщеря й Теодора Шарланджиева, узна HotArena.


22 години след смъртта на актрисата стана ясно, че нейната единствена наследничка не й е биологично дете, а е била осиновена. Невена и съпругът й Любомир Шарланджиев не можели да имат дете поради здравословни причини от страна на актрисата. След множеството отчаяни опити чудото така и не се случило, а това все повече обезверявало Коканова, която мечтаела да бъде майка с цената на всичко. 


Тя споделила за личната си драма с колежката си и близка приятелка Стоянка Мутафова, пред която разказвала, че ежедневно се измъчвала от мисълта, че не може да има дете. Заради фокуса си върху това се депресирала и отказвала дори главни роли. Именно Мутафова била първата, която подхвърлила идеята Невена и мъжът й да си осиновят дете. Първоначално тя се стъписала, защото не можела да си представи как ще реагира обществото.


В последствие обаче те решили да отидат в провинциален дом за сираци, където всъщност видели красивата Теодора и я поискали за свое дете. Когато детето поотраснало, започнали да умуват дали да й разкрият, че е осиновена. В крайна сметка решили да изчакат, за да не я травмират в пубертета. Една вечер обаче осмокласничката се прибрала вкъщи и казала, че знае всичко. И че ги обича като родни майка и баща. Оказало се, че "доброжелателката" е известна колежка на Невена, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е, и?
преди седмица
0
Това по-малко човек, или по-малко дъщеря я прави.... Аман от фекални жълтинии, да оплюят и майката и дъщерята.... Както казваха Иван и Андрей, в едно тяхно предаване в боксов ринг: "Може да сме малък, но много злобен, мързелив и завистлив, народ!"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени