Дъщерята на Сашо Авджиев: Няма да се върна от Холивуд

22 Август 2022, 13:00


Бояна няма гадже, но и не търсила в момента

 

„Съжалявам, че баща ми не успя да ме види на сцената. Точно когато се записах в актьорската школа, той си отиде от този свят. Ще ми се да вярвам, че е горд с мен. И да, стигнах до Холивуд, това ми беше мечта, още не мога да повярвам, че успях да го постигна“, казва актрисата Бояна Авджиева, дъщерята на покойния журналист, водещ на предаването по БНТ „Добро утро“ – Александър Авджиев, който си отиде на 53 години след онкологично заболяване, пише България Днес.

 

Талантливата Бояна преди около месец имаше уъркшоп за актьори на световноизвестния Институт по театър и кино „Лий Страсбърг“ и измежду 16 български актьори само тя получи стипендия за една година обучение в Лос Анджелис.

 

„Съвместната работа с Ирен Кривошиева, Калин Врачански и останалите за мен беше изживяване, от което имах нужда – срещнах нови хора, научих нови неща. Благодарна съм на Кристина, на преподавателя, който дойде от САЩ специално за курса – Пол Ръш, и на директора на института – Дейвид Страсбърг, които ме удостоиха с честта да съм носител на стипендията“, казва Бояна, която е категорична, че за нея думата „чакам“ не съществува.

 

Освен сцената Бояна обича да чете и пише. Като малка си съчинявала, но така и не показала на света творчеството си.

 

На този етап тя осъзнава тавана на възможностите си за реализация в Холивуд и не планира да се връща в родината си. В любовно отношение е сама, като мечтае за своята половинка и връзка, която по думите й „не е белязана от посредственост“.   

     
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хубаво момиче
преди 3 месеца
0
Баща ѝ беше много хубав човек. Дано успее в живота момичето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гош
преди 3 месеца
0
Махай се от гнилия капитализъм и бегай към проспериращия комунизъм в С. Корея, расия, Куба, Китай и др.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени