Дъщерята на Тодор Колев скочи на Ненчо Балабанов за пари! Обвини и още хора, печелещи облаги на гърба на покойния актьор

3049
15 Октомври 2018, 15:13


Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които и Ненчо Балабанов, че печелят пари на негов гръб, узна HotArena.

 

Актрисата Албена Колева публикува в профила си във Фейсбук гневна бележка към колегите на именития й баща, които „днес привличат публика и финансови средства с името му“. Вероятно тя се е подразнила от спектакъла на русенската опера „Фалшив герой“, който препълни зала 1 на НДК, защото почти съвпадна с поста й в социалната мрежа. Тя е писала на 10 октомври, а концертът беше два ни по-късно. В представлението участваха Ненчо Балабанов, Хилда Казасян, Поли Генова и Димо от „Пиф“, писа „ТелеграФ“.

 

Напоследък се появиха и продължават да се появяват концерти с повод и без повод, продуцирани от различни хора, в памет на Тодор Колев. Това даже започва да се превръща в някаква истерия. Талантливи и не чак до там талантливи певци и артисти използват всичките си изпълнителски възможности, като наивно мислят, че ще достигнат нивото на оригинала, но за жалост достигат само до жалка имитация. Както Тодор Колев обичаше да казва: „Желанието е по-голямо от възможностите“. Тези концерти, трибюти и други такива изяви, незнайно защо са наречени културни събития и дори са включени и сигурно ще продължават да са част от културните програми на много общини“, пише дъщерята на Тодор Колев и актриса от трупата на Народния театър.

 

И продължава: „Да, марката „Тодор Колев“ привлича и ще продължи да привлича спонсори и хора от бизнеса, които да финансират подобни жалки изяви. Да, хората обичат Тодор Колев, те ще напълнят салоните, ще си платят билета с надеждата да се докоснат отново до автентичното му творчество. Но уви това няма да се случи, просто защото имитацията не е творчество, не е актьорско майсторство, тя не показва истината, а само замазва образа на оригинала. У нас всичко се прави без никакъв срам и притеснение, прави се единствено заради печалбата. В крайна сметка излиза наяве как всички тези талантливи и не до там талантливи певци и артисти се вълнуват единствено от печалбата. Не е важно и не ме интересуват техните творчески напъни, но е недостойно да го правят на гърба на един човек, който честно и почтено си вадеше хляба с цената на физически и емоционални жертви и много талант и който се отиде без време с пенсия от 250 лв. Не държавна пенсия!“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Софиянец
преди 11 месеца
0
Те просто си изкарват хляба , не виждам нищо лошо !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени