Дидо Шейха гледа на карти „Таро” и събира пари за филм за Ботев

817
11 Октомври 2020, 14:56


Ново амплоа има един от най-колоритните участници в „Биг брадър” – Даниел Делчев, познат в обществото като Дидо Шейха заради твърденията, че има арабски произход и усилено търси своя биологичен баща, който преди десетилетия прелъстил майка му, а след това я оставил бременна с Даниел и се завърнал в родината си.

Желанието му да го намери, го вкара в приключения преди повече от две години. Пристигайки в Дубай, той е задържан от месните власти по обвинения за държавен преврат. Авантюрата му коства девет месеца строг тъмничен затвор, изолатор и още куп неща, за които той не желае да си спомня.
В панделата обаче езотеричната му дарба се разгръща с все сила. Докато е в килията, той си прави карти „Таро” от листа. Сам рисува фигурите по памет с химикал и започва да търси отговорите на всички въпроси, които вълнуват душата му.  Ръчно направените карти му предсказват дори датата, в която ще напусне затвора, макар че свободата му била силно под въпрос. Дидо обаче не знаел, че приятелите му са го пуснали за интернационално издирване и Интрпол вече го търси под дърво и камък. Не виждал никакъв шанс за измъкване, освен някакво чудо.

Негови съкилийници от цял свят се интересували от рисунките му. Шейха къде на английски език, къде с ръкомахания и нови рисунки обяснил, че това са картинки, предсказващи бъдещето. Първоначално не му повярвали, но после взели да му задават въпроси. Той важно теглел една карта и започвал да говори. Оказвало се, че познавал в кой ден ще им бъде разрешено телефонно обаждане на роднини, кога ще има по-обилна храна, ще сменят ли чаршафите през седмица и други неща на бита.

„Беше ми много трудно. Бях обвинен в търговия с оръжие, в опит за държавен преврат. Лежах без светлина в една малка стая. Понякога нямах и компания. Бях сам и можех да размишлявам. Не знаех какво се случва навън. Никой не ми обясняваше нищо. Нямах си идея как ще се развие животът ми. Често мислех за приятелите ми в България, защото ми липсваха срещите с тях. Не знаех, че ще им липсвам и аз, нито че ще тръгнат да ме търсят, да подават жалби в полицията, да звънят на врачки. Но явно съществува телепатията и те са усетили, че нещо се е случило с мен, притеснили са се.

В един момент ми разрешиха да имам листа от тетрадка и химикал. Тогава си направих „Таро”. Почнах да гледам сам на себе си. Принципно винаги съм се вълнувал от окултното. Мога да разгадавам и сънища. Имал съм тежко детство, израсъл съм по сиропиталища, а на такива деца в един момент нещо се отключва. Те са по-чувствителни от останалите и почват да предусещат нещата от бъдещето. Така стана и с мен. Килията ми бъкаше от мишки и плъхове. Лежах само на дюшек. Плъховете бяха отвратителни, защото ме хапеха.

Мишките изядоха част от картите, които си бях направил. Наложи се да рисувам нови. Гледах си, гледах и на други арестанти – така минаваше времето.
Като ми съобщиха, че съм бил издирван, се развълнувах. Окончателно се убедих в телепатията и в силата на приятелство, защото аз имам приятели, но нямам семейство”, разказва биг брадърът, който вече има своя интернет страница, кръстена „Бялото братство” и изписана с големи български букви.

Делчев прави всекидневни безплатни лайфове от 20 до 22 часа. За да се включи човек в тях е необходимо да хареса страницата му, а след това да следва инструкциите на мрежата. На живо тегли карти и отговаря на въпроси от всякакви естество. Страницата му се харесва от хиляди българи, сред които има и такива, които живеят в чужбина. Дидо няма такса „гледане”, а приема толкова, колкото се откъснат от сърцето на даден човек. Гадаенето в ефир пък е абсолютно безплатно.

Последната му приумица е да даде едно рамо в набиране на средства за филма на Максим Генчев – „Ботев”. Всеки, който дари 40 лева за историческата кинолента, има право на 6 безплатни отговора от Дидо. Парите се превеждат директно по сметката на известния режисьор, която любезният брадър-екстрасенс предоставя на желаещите, писа Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..........
преди 2 седмици
0
Медиите си правят гаргара с един човек с ментални проблеми.Грозно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени