Елен Колева: Всички мои връзки бяха тежки

https://hotarena.net/az-jenata/elen-koleva-vsichki-moi-vrazki-biaha-tejki HotArena.net
Елен Колева: Всички мои връзки бяха тежки

„Всичките ми връзки бяха изключително драматични, тежки, разтърсващи, пречистващи и трансформиращи“, разкри пред Нова тв Елен Колева, пише България Днес. Актрисата има афери с не един или двама популярни личности като Калин Терзийски, бизнесмена Александър Найденов и други.

„Елен Колева беше идеалният продукт – мъже, скандали, мъжемелачка“, обясни още звездата от „Шивачки“ и добави, че вратите на киното за нея за затворени от дълго време.

3 Коментара

Аня

преди 1 година

Жалко,че за толкова красива и талантлива актриса всички врати в киното от дълго време са затворени.Жалко,че заради личните избори и личните грешки наказвт по такъв жесток начин това харизматично момиче.А и не само нея и нас зрителите също.Жалко,много жалко!

Коментирай

ами,

преди 1 година

Кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.Та и тя така,то Майонезата,то пияндурника Терзийски...всеки си носи последствията от своите грешки.

Коментирай

абе,

преди 1 година

И аз искам да видя Елен Колева в някой нов филм/освен в Шивачки/или сериал но понеже те се правят по шуробаджанашки критерии ни пробутват бездария като Луиза Григорова която всеки път като я видя на екран ми докарва депресия толкова ми е анти-актриса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.