Енджи Касабие зарязала гаджето заради мъжа си (Вижте защо се опитвали да ги разделят)

05 Ноември 2017, 15:00


Енджи и съпругът й Рабих ел Зейн преодоляват много препятствия преди да достигнат хармоничните отношения, на които се радват днес, разбра HotArena.


Трудностите започнали още при запознанството им, тъй като и двамата били пред раздяла с тогавашните си половинки. След като връзките с бившите им вече били зад гърба им и вече можели да се отдадат на любовта си, започнали да се появяват хора, които да се стремят да ги разделят. 


След продължително разминаване двамата се срещнали на вечеря в Ливан. Енджи отишла по настояване на своя приятелка, но въобще не й било до веселие. Точно тогава диетоложката била във влошени отношения с тогавашната си половинка. Малко преди да се срещне с бъдещия си съпруг, се скарала по телефона с гаджето си, тъй като той негодувал срещу излизането й без него.


Настоявал тя да се прибере вкъщи. И Енджи го направила. Излязла от ресторанта и докато чакала да докарат колата й, пред нея се появил Рабих. Той тъкмо пристигнал по покана на приятелката й и останалите от компанията. Енджи обаче нямала представа, че са на път да се разминат отново. Спогледали се пред ресторанта и когато докарали колата й, диетоложката се прибрала. Писала на гаджето си, че вече си е вкъщи. 


Тогава тя била много ядосана на гаджето си, но нямала възможност да се отдаде на гнева си, тъй като приятелката й я помолила да се върне в ресторанта, тъй като била сама с няколко непознати мъже. За да не я разочарова, Енджи изпълнила молбата й. Щом влязла в заведението, с изумление забелязала, че мъжът, който привлякъл по-рано погледа й, вече бил част от компанията. 


"Послене не се видяхме четири-пет месеца. Той ме прибави като приятелка в социалните мрежи, но нищо… Тогава той тъкмо се разделяше с тогавашната си приятелка”, сподели Енджи. 


След няколко месеца, през декември, съдбата отново ги срещнала на светско събитие в Ливан. Този път си поприказвали дълго и усетили, че между тях май ще се случи нещо.


Оттогава започнали да прекарват повече време заедно, но като приятели. Едва през февруари обаче отношенията им прераснали в любовна връзка.


Случило се на 14 февруари, Деня на влюбените, когато двамата има ли общ ангажимент в Египет. Вече отдавна били необвързани и се били съсредоточили върху кариерите си. „В Египет той ми призна любовта си”, сподели Енджи. Красавицата допълни, че след това отношенията им се развили светкавично. 


3 месеца по-късно - през май, с Рабих вече били сгодени. Моделът й предложил брак в кафене в Ливан, малко преди да замине за Турция, където му предстояли снимки на филм. Както е известно, освен манекен, съпругът на Енджи е актьор и тв водещ и е звезда в арабския свят. Тогава в кафенето й казал, че не иска да заминава преди да са се сгодили и диетоложката приела. 


На 25 септември миналата година се състоя пищната им сватба в Кайро, която смая с блясък и лукс. До преди да се венчаят обаче мнозина от обкръжението на влюбените опитали да помрачат щастието им и да ги разделят. „Много хора се опитваха да попречат връзката ни да продължава, може би защото и двамата сме известни в Ливан, това малко или много пречи… Всъщност не знам защо… Дори най-добрият приятел на мъжа ми опита да ни раздели”, споделя Енджи. Въпросният другар все говорел на Рабих, че избързва със сватбата и трябва да премисли добре, предават от Уикенд


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ливан
преди 5 години
0
Тази не си е пила лекарствата прилича на майката на момчето сигурно е с 10 г по млад незнам за какво му е точно тази невзрачна глупачка като сте толкова известни какви ги дървиш тука мизерна овца с психични отклонения
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 5 години
0
Всичко свързано с тази циганка е фалшиво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени