Евгени Минчев изряден със сметките

495
13 Април 2020, 16:00


Пролетта дойде, температурите се вдигнаха, а лорд Евгени Минчев още си ходи със зимните дрехи. В един от най-приятните и слънчеви априлски дни светският пиар бе заснет от папараците ни да кръстосва из центъра на София, облечен в астраганено сиво палто.


На врата си лордът небрежно бе омотал дизайнерски шал на „Диор” за 800 евро в същата разцветка. Сивият му стайлинг разчупваха кръгли очила с жълти стъкла. Компания му правеше приятел, който според последни данни е негов иконом. Факт е, че макар и пременен не съвсем според сезона, Евгени изглеждаше елегантен и събираше одобрителните погледи на минувачите. За ефектния имидж на Минчев допринасяха и лачените му патъци – тип кларкове, пише "Уикенд".

 

На минувачите, срещнали Евгени на улицата, им направи впечатление и закачливата му брадичка тип „катинарче”. Тя бе беше грижливо оформена във вид на прилеп и боядисана в катранено черно. Веднъж седмично суетният Евгени боядисва брадичката си в черен цвят.


Светският лъв бе облякъл зимни дрехи не защото няма подходящи пролетни одежди в гардероба си, а заради измъчващата го настинка. Че той се е простудил, се потвърди, когато извади носна кърпа, за да избърше течащия си нос.


Оказа се, че дори по време на извънредна ситуация, лорда е изряден в плащанията си, установиха папараците ни. Минчев хлътна в офиса на „Теленор” на бул. „Витошка”, за да плати дължимото. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами
преди 3 месеца
0
моят отговор е , че и той остаря, след като я докара до боя, ха,ха,ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))))))))
преди 3 месеца
0
Минувачите го гледат само с насмешка защото виждат един пъстроперест папагал,повтарящ непрекъснато:Аз съм лорд,аз съм лорд...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени