Фенки преследват Христо Гърбов по морето, вижте с какво вдигат наздравици (Снимки)

2702
25 Юли 2016, 14:30


Един от най-известните ни комедийни актьори явно се радва на нестихващ интерес от страна на фенките си. Репортер на HotArena видя треперещи от вълнение дами, които прииждат от всички краища на родното Черноморие, за да се докоснат и снимат с Гърбов. Звездата от своя страна не отказа на нито една от тях, като се постара да бъде достатъчно галантен и да обърне внимание на всяка, въпреки, че му предстоеше представление след броени минути.

Преди да се качи на сцена, Гърбов дори си каза наздраве с по-упоритите дами с вина Verano Azur, за които пък се извиваше опашка пред залата. Още по-интересно е, че постановката се казваше „Фенове“, което явно е стимулирало жените от близки и далечни крайморски локации да прииждат, като някои от тях дори подаряваха рози на актьора.

Гърбов, който така или иначе прекарва летата на вилата си край Лозенец, е едно от големите имена, които се събраха през изминалите няколко дни в региона, за да участват в първото издание на фестивала „Арт Поток“.

Наш читател улови през изминалата седмица Малин Кръстев и Геро в късните часове да се черпят с вино в компанията на видни бизнесмени, млади актриси и поетеси, и кмета на община Царево. От снимките се вижда как двамата с изморени погледи дискутират очевидно важни теми със собственика на Хасиенда бар, който организира фестивала. Там се изсипаха и други имена като Игор Дамянов, Иван Тодоров, Татяна Лолова, Мария Сапунджиева, Ернестина Шинова, а довечера фестивалът ще приключи с Георги Мамалев. Всички те по покана на Димитър Тодоранов през деня загряват на плажните партита, организирани от вината Verano Azur, а след това се качват на сцена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mn qk
преди 4 години
0
strahoten aktior
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени