Яна Маринова преподава танго на Николаос Цитиридис

https://hotarena.net/az-jenata/iana-marinova-prepodava-tango-na-nikolaos-citiridis HotArena.net
Яна Маринова преподава танго на Николаос Цитиридис
Какво ли не научи от своите гости Николаос Цитиридис? От Силвена Роу – как да впечатли със сандвич дамата на сърцето си, от Михаела Филева получи предложение за дует, а от Яна Маринова – урок по танго, видя HotArena.


Всеки, който „седне” на дивана на водещия, му показва по нещо ново и непознато.


Последната, която му гостуваше бе Яна Маринова, която му преподаде един шеметен урок по танго, пише „България днес”.

Актрисата е специалист по танците и обожава сцената. Яна дори показа на Николаос как точно се танцува с пръчка, която се поставя между партньорите, за да се спазва дистанция, а в същото време да се предаде емоцията на стремежа към близост.

В шоуто на Николаос тя призна, че по същия начин кара и колегата си Свежен Младенов да влиза в ритъма на тангото, преди представление на пиесата „Любовни писма” в която са партньори.
 

5 Коментара

Надя

преди 3 години

Красива,талантлива,с характер на лъвица!! Яна Маринова е много „ висока топка” !!

Коментирай

Да ви кажа..

преди 3 години

Тя няма талант на актриса. Но знаете ли зашо ми харесва? Защото не си ляга с някои женени мъже, за да я издигнат в кариерата, като едни други......, които се знаят в цяла България.

Коментирай

;)

преди 3 години

Явно не знаеш кой е мъжът и? Заради него я тикат нон стоп по сериалчета и продукции..Кръгла нула е като актриса и изобщо не ми харесва!

Коментирай

Нито е красива

преди 3 години

Нито талантлива! Слаба е! Вразкарка е!

Коментирай

Баба

преди 3 години

Баба Яга е таз! Ама с късмет! В едно село като набедът кучето , че е краставо.......... ! Евала таз булка путката на случайни мъже не дава! Та от там!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.