Яна Маринова сред най-богатите в гилдията (Актрисата натрупа милион от филми)

3077
27 Януари 2021, 16:00


Яна Маринова, може би изненадващо за мнозина, е една от най-богатите в арт гилдията, узна HotArena.


Актрисата, която се занимава и с продуцентство, отчита впечатляващи доходи през последните години. Само за 2019 и 2018, когато започва да продуцира филми, Яна е обявила 1 198 лева приходи. Данните за изминалата 2020 все още не са обявени, но се очаква и тя да не е слаба за Маринова от финансова гледна точка. Само преди дни Яна се похвали, че последният й филм "Диви и щастливи" е най-гледаната българска лента с общо 107 785 зрители и 1 174 307 лева боксофис приходи от премиерата му в края на ноември 2019. 


Вероятно продукцията щеше да достигне и по-завидни резултати, ако киносалоните не бяха затворени заради пандемията от коронавирус. Така че Яна не може да се оплаче от немотия и всъщност е сред малкото родни актьори, които така и не предявиха финансови претенции към държавата. Любопитен е фактът, че тя изкарва повече от мъжа си Тихомир Винчев, поне според Търговския регистър. Тишо е собственик на спортен комплекс и от официалните му приходи се вижда, че те са в пъти по-ниски от тези на Яна. Вероятно през изминалата година Тихомир е изпитал наистина сериозни затруднения, тъй като спортните зали бяха затворени и сериозно ударени от противоепидемичните мерки. 


Въпреки, че продуцентската дейност е трудна задача, особено в България, Яна не смята да се отказва от това си начинание. Още по време на първия локдаун тя започна да работи върху нова лемнта, в която ще вплете истории от личния си живот. Филмът е в духа на феминизма, завладял света и особено Холивуд в последните години, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 10 месеца
0
Когато в една държава няма няма средна класа по стандарт на живот понятието "богат"е спорно. Не коментирам работата и ,но какъв продуцент можеш да си без образование за "тънкостите" на професията. Намерила е ниша и с чужда вероятно квалифицирана помощ успява да печели пари и слава в БГ ,но не се ли преекспонират случките??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 10 месеца
0
Абсолютни измишльотини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тишо
преди 10 месеца
-3
Тази жена е попаднала случайно в тази професия, няма образование, присъствие, истерична е и не е хубава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мое мнение
преди 10 месеца
-4
Не мога да гледам нейните филми, има нещо изкуствено и в смеха и и в гласа и....не ме кара да забравя че е филм, и винаги е в свръх хиствричност и превъзбуденост, както и гласа и... Ама явно и за нейният влак си има пътници......аз слязох на първата спирка, благодаря, не!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени