Йоанна Темелкова остана без документи в Париж

10 Октомври 2021, 11:13


Йоанна Темелкова реши да отпразнува своя 35-и рожден ден в Париж, но нещата там не минаха толкова гладко и романтично, колкото си ги представяше. Актрисата, нашумяла с ролята си в сериала „Братя”, си изгуби документите в Града на любовта. Когато потърсила служителите в Българското посолство там, за да й помогнат, се оказало, че имат почивен ден.

„Ако се намирате в Париж и е понеделник, не си губете документите, ако може, защото посолството ни в Париж в понеделник не работи. А телефонът за спешни случаи, който учтиво ни се изпраща всеки път, когато пристигнем в друга държава, също не работи. Така че, хора, не си губете документите в Париж, ако може!” С тези думи Йоанна се обърна към своите последователи в Инстаграм. От записа, който бе направила, личеше, че е много изнервена и ядосана.

Въпреки това обаче явно е получила помощ от родното посолство в Париж, макар и в някой от следващите дни на престоя й там, защото миналата сряда показа снимки от самолета и връщането си у нас. В Париж Йоанна посети опакованата от наследника на Кристо Триумфална арка, мъжът й Мартин Гяуров я зарадва с романтична вечеря в изискан ресторант, двамата пиха шампанско на върха на Айфеловата кула и разгледаха хълма Монмартр. Те предвидливо бяха оставили в България малкия си син, за да може да се насладят на романтични преживявания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Desi
преди 7 месеца
0
Яко некадърна актриса. Едва я изтрайвам в сериала, който гледам с нейно участие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 7 месеца
0
И грозновата.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени