Жертва на атаки: Гонят Линда от България!

01 Септември 2022, 17:05


Жертва на атака в последните дни е съпругата на Кирил Петков - Линда.  Повод да бъде нападната  от потребители в социалната мрежа стана прибирането й в родната Канада по-малко от месец и половина преди парламентарните избори на 2 октомври, писа „Ретро“.

Острите коментари за сладкарката очевидно не й  се понравиха и тя за първи път си позволи да си „покаже рогата“ и да използва по-груб тон, опитвайки се да се защити от нападките.

„По-добре си стой на острова. България не е за теб", пише потребител с име Миглена Величкова на английски език към бившата премиерша. "Живея в България от 15 години... Говори за себе си.", отговаря заядливо Линда. Спорът продължава и врагинята отвръща: "15 години не стигат да си гражданин на България. Ненаймо (градът,  от който е родом Петкова в Канада), повече ти подхожда ". "По-добре се огледай дълго и внимателно в огледалото и се запитай защо има толкова много лоша енергия в аурата ти и защо изпитваш нужда да я прехвърлиш на щастливи хора“, брани се Линда.  „Не става въпрос за лоша енергия, скъпа Линда. Научи си уроците и стой, където принадлежиш! Камъкът си тежи на мястото. Никога няма да бъдеш добре дошла в България и никога не забравяй, че ще бъдеш вечно просто чужденка“, пише още Миглена. „Добре дошла съм в България. Тя е моят дом“, завършва Линда.

Тъкмо взела глътка въздух от спора се появява и нов дразнител, в социалните мрежи. "И ти и съпругът ти не сте желани в България", пише той. Линда отново не си затрайва и пише: „Хахахахаха!  В грешка си!".

Припомняме, че Линда идва да живее в България през 2007 година, когато се ражда втората им дъщеря с Кирил. Въпреки че пребивава в България вече 15 години и обича да изтъква този факт, сладкарката все още няма български паспорт. Самата тя неотдавна призна за своето нехайство и сподели, че от мързел досега не е задвижила процедурата по издаване на българските си документи. Преди няколко месеца съпругата на лидера на ПП все пак успешно взе изпита си по български език, което е само едно от изискванията, ако човек иска да придобие българско гражданство.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аритметика
преди месец
0
Значи за "лее... Лееле", Кирчо му е виновен. Добре, че ми отвори очите за инфлацията. Значи хлаба от 2 лв. * 100 става 200 лв. Парното от 200 лв. На месец * 1000 става 200 000 лв. МЪКА!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
***
преди месец
0
Верно ли, че в 21 век, когато човечеството отвори границите си, макар и не навсякъде и всеки може свободно да пътува и да остане където пожелае, да намери това което го прави щастлив, се намират някакви креатури изпълзели може би от накакви тъмни, мракобесни времена и закрещели нещо от сорта " България е само за българите, ти никога няма да си българка, иди си, учи си уроците ... " . Това е потресаващо! Половин България се възползва от възможността да учи, работи и почива по целия свят. Милиарди пращат всяка година българските емигранти на близките си в България. Безброй са браковете между чужденци. Така се прави! Любов и деца, а не омраза и война между нациите. Животът е да се живее красиво. Но не. Бесни кучета нападат без капка срам в интернет творци, политици, журналисти, лекари, хора за които нищо не знаят , но мразят с опиянение. СРАМ! Срам за ВАС!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лелеее
преди месец
0
Успокой топката приятел.След като цяла България е пред колапс и надути цени на всичко заради просто Киро,разбираемо е канадката да получава негативни коментари.Не че е правилно,но това,което направи Киро също не е.А ти си тръгнал да четеш морал-спокойно брат,морала ще те чака на опашката за продукт на стократни цени.Или на опашката за битови сметки на хилядократни цени.Със здраве си го носи


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени