Жоро Шопа бяга в Лондон с любовница, дължи милиони на Брендо

24 Януари 2016, 10:00


Георги Семерджиев – Жоро Шопа, доскорошна дясна ръка на кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо, е тотално разлюбен от влиятелния си господар, научи HotArena.

Шопа е уличен в отклоняване на солидни суми от Брендо и има срок от 6 месеца да възстанови липсите, пише „Уикенд“. Разлъката между Жоро Шопа и Евелин Банев е заради комарджийските страсти на Семерджиев, които са довели до сериозен конфликт между Банев и негови дългогодишни партньори.

„Става въпрос за сума от над 1 милион лева, с която Семерджиев е платил част от дълговете си на барбут към сина на алкохолен бос. Въпреки това конфликтът между алкохолния наследник и Жоро Шопа си остава. Според друг актуален слух, който върви в столичния ъндърграунд, през последните години Жоро Шопа е натрупал дългове от над 5 милиона лева към Евелин Банев – Брендо, който нямал никакво намерение да опрощава парите на съученика си от Тополовград, а напротив – искал си ги, и то с годишна лихва в размер на 5%..

Малка утеха в неспокойните дни и нощи на Шопа му носи новата любовна връзка с модната шефка Албена Александрова, вносител на „Йоши Амамото”, „Пол Зилери”, „Нийл Барет” и други дизайнерски марки за родния елит. Двамата са интимни от тази есен, но според клюката неотдавна са заживели под един покрив, след като съпругата на Семерджиев – Ирина (на снимката), научила за авантюрата им и принудила мъжа си да напусне дома им. Според все по-засиления слух, който циркулира, Семерджиев е решил да се премести да живее временно в Лондон с новата си изгора Албена, докато попреминат страстите около комарджийските му дългове.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени