Коцето не иска църковен брак, за да не се напълни с грехове след „подхлъзване“

21 Декември 2021, 13:06


Фолкпевецът Константин  не иска църковен брак, тъй като е силно вярващ и смята, че ако нещо се „подхлъзне“, ще се напълни с грехове, а не иска това да се случва, научи HotArena.

„Вярвам в Бог. Преди 11 години когато се оженихме с Надето, така решихме, че е по-добре. Винаги можем да го направим", казва изпълнителят, който по наследство вярва в писанията на Петър Дънов.

"Покрай вуйчо ми, композитора Валентин Попов, от малка съм запознат с учението на Учителя. Спазвам неговите уроци. Много често усещам силна енергия, когато ходя на гроба на Дънов. Понякога като тичам в парка минавам оттам. Прочитам неговите мисли и пия вода. После сядам за  половин час на една пейка и някак си усещам, че наистина това място е свещено, енергията е супер пречистващи зареждаща.

Константин се взима с Надежда на празника на Вяра, Надежда и Любов на 17 септември 2010 година. Двамата имат две деца и много се обичат. С годините на брака им често са ги разделили слухове за изневери на певеца. Коцето отрича да е плейбой и твърди, че има много силно собственическо чувство и не може да преглътне изневяра, писа „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени