Кой плати да се удари с компромати най-голямата кетъринг фирма в България?

2896
14 Юли 2020, 10:38


Жалба срещу спиране работата на кухнята, приготвяла храна за „Пирогов“ и „Шейново“, е подала собственичката на най-голямата кетъринг фирма у нас. От LCS кетъринг са категорични, че сигналът срещу тях от страна на бившите служители е бил с цел уронване на престижа.

 

И допълват важната подробност, че снимките умишлено са направени в екарисаж камерата, където се съхраняват само бракувани продукти

 

Припомняме, че преди няколко дни бивши служители на кухнята изпратиха сигнал до медиите с кадри от базата, в която се приготвя храна за двете болници. По думите им са се използвали некачествени продукти с изтекъл срок. Имало оплаквания и от пациенти.

 

Управителят на базата Пламен Иванов и главният готвач Марио Николов разбират за проблема от телевизията и остават шокирани. „Защо нито веднъж нито една от болницата не се е оплакала от качеството на доставяната храна?! Защо готвачката не е дошла лично при мен да ми покаже негодните продукти?“, недоумява Николов.

 

И допълва, че никога не са се излагали пред никого, тъй като готвят за над 2500 души.

 

Странното в цялата ситуация е и отношението от страна на медицинските сестри, приемали храната. Те твърдят, че са виждали нередности, но едва сега си позволяват да ги коментират. Нито веднъж преди това не са се обърнали към ръководството на болницата с оплакване.

 

„Ако бях на мястото на управата, моментално бих уволнил медсестрата, за това че не е взела отношение, а уж е видяла развалена храна“, възмутен е главният готвач.

 

Необяснимо е и как изведнъж бивши работници и болница се съюзяват с общи обвинения, а преди това години наред не са изказвали негативно мнение по отношение работата на кухнята.

 

Предположенията са, че зад компроматите стои бившата управителка на заведенията и кухнята Стефания Добрева. Докато била на ръководния пост, тя уволнявала служители, за да назначи свои хора на тяхно място, твърдят запознати.

 

Заради организирания саботаж и умишлено уронване на престижа на фирмата на Добрева ще се потърси отговорност.

 

Кухнята в действителност е едно от най-големите имена у нас.

 

„Няма логика да си позволят немарливост по отношение на храната точно за болниците. Лично ние никога не сме имали оплаквания или притеснения относно доставената храна. Подозирам, че това е компроматна война срещу фирмата, зад която стои конкуренцията може би“, коментираха доволни клиенти на LCS кетъринг.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шшш
преди 11 месеца
0
Аз пък работя в една от посочените болници и да ви кажа никога не съм опитвала храната , тъй като ме отвращаваше само вида й. Сега има нов кетъринг и го опитах. Саво визията на кутията с храната е достатъчен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сова
преди 11 месеца
-5
Кой?,Кой?...Ясно е кой!? Ганьо Балкански. Самородна черта българска !! Ако аз не съм добре,ще създам проблем ти да си два пъти по-зле. А може да не са си платили достатъчно където и на когото трябва?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени