Лолита: Срамувам, че не говоря майчиния език на моя годеник

1141
26 Октомври 2021, 15:30


Лолита Османова не говори български език и срамувам това научи HotArena.

28-годишната рускиня разказа на живо пред феновете си в Инстаграм, че като ученичка нямала време да пиша домашни, защото тренирала тенис и непрекъснато пътувала по турнири. „В училище не съм учила английски. В Московския държавен институт по международни отношения първи език ми беше испански, който  знам прекрасно. Вторият беше по избор и аз записах английски, но преподавателката ме мразеше и ме накара да се откажа, защото съм била толкова зле, че на изпита щели да ме скъсат“, спомни си Лолита и добави: „Когато заживях в чужбина научих езика от разговорите. В началото най-големият ми страх беше да бъда в компания на носители на английски език“.

Относно живота си в Монако сподели, че там живее в перфектен балон.

„Истинско предизвикателство е да не забравиш, че има и друг свят. Тук може да се разхождам с отворена чанта, но когато замина за Париж или Москва, буквално ме е страх вървя по улиците“.

Тя обясни, че не е с Григор във Виена, защото искал да прекара време със семейството си и да разгледа традиционния базар на пристанището в Княжество. На три пъти в разговора я питаха дали омъжена за Димитров и тя отречено, веднъж го нарече „моят годеник“, писа „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-1
Да го научи за да престане да се срамува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпа рускиня
преди месец
-7
Какъв годеник ти е тоя сельо където по-сериозните му успехи са в леглото.Радвай се докато можеш че изведнъж ще бъдеш сменена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени