Лорд Евгени Минчев в акция: Екимова да изпере роклята си в белина, мода „на око” в изявите на Малина, големият кораб е минал в гардероба на Кацарова и още + СНИМКИ

4885
20 Юни 2020, 15:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Големият кораб е минал в гардероба на Кацарова

Виждате ли с колко много точки води пред Георги Любенов Силвия Кацарова. В слънчево време тази пола може би щеше да изглежда на мястото си, но в климат като този, изглежда като напръскана от бързо преминаващ … кораб. Големият кораб е минал и през сакото на Любенов- то е с цвят на глина, добивана в близост до залежи от джибри на вишни. Бялата блузка на певицата подържа известен санитарен минимум на моето одобрение, но е скрита от жакет с много харбали. Нещо като съвременна британска кралица, преди главата и да се търкулне в полза капризите на Хенри Осми. Прическата също се нуждае от ножица, види се, че от там е минал топъл дъжд, чакан дъжд, но си трябва още  уверена ръка и сешоар.. . Тук имам да задам само два въпроса- кой облича Любенов и… кой го съблича. Хубав е денят с Георги Любенов, каква ли е …нощта с него.

Мода „на око” в изявите на Малина

Стройна се Малина вие край Витон усамотени… Фланелката моряшка и прочие модни фетиши възпети в попфолка, възкръсват върху певицата, облечена в лимонено на цвят долнище от анцуг. Маратонките са естетическата пунта Мара в мода, която ми въздейства като берлинската стена. Тежка, трудна, безсмислена, упоена от социалистическия чар на безвремието. Малина за радост изглежда много добре за някой с 50 години по-млад от стогодишната война, да не кажа повече. Сладка до безобразие и навярно много добра, Малина едва ли осъзнава, че бездната между вечерните тежки рокли и вида на момиченце, което отива на първата си дискотека, е толкова голяма, колкото крачката която се опитва да направи с тази визия. Тъмните очила  са винаги белег на изтощителната умора и невъзможността да я прикриеш. Не вярвам при добрата ми приятелка това да е така, но резултатът е налице. Не само на лице, ами и на очи. Очите ти Гълъбо, очите ти…

Терзийска и Артур – тържествен дует на малиново и черно

С огромен опит по червения килим, с похвали и впечатления от гостуванията си във високите естетически среди по света, Камелия Терзийска днес отново защитава името си на познавач на добрия вкус. Познавач, ползвател и вдъхновител за онези, на които убягва смелостта или мащабите да му се отдадат. Видно име в счетоводните услуги, бизнесдамата на 2017 година, дава заявка за лансиране на нов, необичаен цвят, носещ хармония и великолепие след дните на моден застой. Цветът, който мога да определя, като малинов, се влияе от красивото и тежко поведение на плата, разкроен така, че да съчетае удобство и финес. Фризурата импонира адекватно на облеченото, всичко води към един специален, забележителен ефект, с който дамата да изпълни дълга си на изключителна модна икона в своя бранш. Носителят на приз Певец на годината Артур Надосян, е повече от горд с резултата от едно очевидно отслабване. Той изглежда тържествено в черно, а в много близко бъдеще ще се наслаждава на още по-добри възможности за обличане.

Екимова да изпере роклята си в белина!

Дъжд от цветове предизвиква наводнение по протежението на една река от коприна или каквато е там материя. Ива Екимова осъществява пред очите ми приказката за златната вода и очевидно очаквала я, се е потапяла постепенно във всички преминаващи…Задълбоченото зелено преминава като стадо богомолки през роклята а най-горе, горе на черешата, както би се изразил някой, гъмжи от коралово и бежово . Беж, краченца да бягаме има и в преупотребата на  черното- угнетяващи цветови тромпети, стадо бубулечки, напъплили определени участъци от дрехата. А косите на Ива дремят лятно, като бала сено върху неоценимия бал на модната и матура, след която едва ли  ще отиде на бал. В края си роклята окончава с надничащо за повече въздух пръстче, боядисано в червено. То е сираче на фона на сандали, от които не се вижда почти нищо, но можем да си представим какви са. Коланът е черен, но в модата не е като в джудото, така че и там поставям среден три, колкото да не поставя среден, неудобно ми е да кажа какво. О, има нещо хубаво в този кадър, което не искам да пренебрегна. Вижте зеленината само. Липсва един Сезан да я нарисува и един Амброаз Волар да я продаде.

Минали юноши се правята на fashion . Да , ама не!

Какъв интересен компрес около вратлето на Ивайло Колев. Надявам се, не страда от корона вирус, по-скоро може би – от колона вирус. Тон колони, монколони, така да се каже. Пищималчето, да приемем е ок, много участници на събори и седенки са ги носили, та наш Иво ли да корим. Герданчето ми е по-бъбривичко и забавничко, изпълнило мъжките предници на този истински исполин на българската естрада. Прическата, която може да бъде възприета и като перука, стои стабилна като шадраваните  с топки пред НДК и съм сигурен, че трябват големи топки да се облечеш така в 21 век. Освен, ако не си Деян Неделчев, разбиЙш ли. Очилата колеви отразяват света, правят го по-златист и дълбок. Очила с размер на сандал, които покриват една трета от лицето. Колев не се е бръснал, но кой бръсне някого за слива днес по този въпрос. Актьорът Симеон Владов може да влезе в топ 1 милиард на най-стилните в света на киното, като аз го номинирам за предпоследното място.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени