Лоренцо получи нешо много лъскаво от Гринго за ЧРД! (Мама Софка му подготвя грандиозна изненада за цял живот)

16 Август 2021, 12:12


Без мама и без гадже отпразнува 19-ия си рожден ден Лоренцо. Наследникът на Софи Маринова отбеляза скромно празника. Компания му правят отбран тесен кръг от хора, сред които Емрах - синът на Тони Стораро.

 

Софи много иска да вдигне купон за чудо и приказ на сина си, но работата й спира. B разгара на летния сезон Маринова има участие всеки ден. И няма как да се прибере в София, за да е до Лоренцо. Въпреки тона изпълнителката на „Стари рани" готви грандиозен подарък на своя наследник.

 

Тя ще му го връчи веднага щом ангажиментите й на сцената намалеят. „Софи не се събра с Лоренцо, защото е на другия край на България“, каза пред „България Днес" импресариото на Софка. „Ще му подари нещо, което ще му остане за цял живот. Много е луксозно. Лоренцо ще се чувства много щастлив, щом зърне подаръка си. Огромен е", каза още пиарът на Софи - Тодореско.

 

Първия подарък по случай рождения си ден Лоренцо получава от Гринго. Мъжът на Софка изненадва наследника на любимата си още рано сутринта. „Гринго му подари нещо много лъскаво. В момента се слагат буквите на подаръка. Ще бъде изписано „Лоренцо Мюзик България".

 

„Скоро Лоренцо ще се покаже пред всички подаръка си от Гринго. Това мога да кажа засега“, поясни мениджърът на Софка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени