Стефан заведе Гала за ЧРД в Пирин

https://hotarena.net/lubopitno/stefan-zavede-gala-za-chrd-v-pirin HotArena.net
Стефан заведе Гала за ЧРД в Пирин

„Вчера имах рожден ден, не съм го обичал никога. Вълнението е по-скоро у дъщерите, семейството ми, но някак не успявам да се заразя. Виж, днес си беше страхотен ден. В името на инстаграм премъдро менторство заръчвам за поколенията: винаги мигачът да предхожда спирачката, НИКОГА лед в хубаво уиски (в гадно може, за размиване).

 

И накрая: НАЙ-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ (или поне в топ 5) е тая - предполагам американска - притча, за зоната на комфорт. Как ако не я напуснеш, не се развиваш, все си по течението... Ами НЕ. Всичко, което правим, е, за да си устроим зоната на комфорт. Любов, спорт, работа, хоби... В нея се развиваме, за да я направим по-голяма, достигаща до повече сектори. За какво, по дяволите, да я напускаме? Развитието е точно в нея!“

 

Това сподели Стефан на Гала навръх рождения си ден. За празника си той заведе своята половинка в луксозен комплекс в Пирин.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.