Наградиха посмъртно Денис Теофиков (Алекса не уважи събитието)

05 Март 2022, 14:00


Обичаният изпълнител Денис Теофиков, който си отиде по нелеп начин от този свят преди 4 месеца, бе награден посмъртно. Той бе отличен с награда за "Цялостен принос към българската музика" на четвъртите годишни музикални награди на Folk+.

От името на родителите наградата на Денис приеха едни от най-близките до него хора, сред които бе бившата му приятелка - певицата Десита, и колегата й Емрах Стораро, който до последно бе един от най-добрите приятели на Теофиков.

Речта започна с едноминутно мълчание, а след това и с бурни аплодисменти по призив на Силвър, който веднага след това даде думата на Десита. "Дени е сред нас и всичко това е за него", сподели развълнувано певица. "Денис не обичаше, когато някой от близките му е тъжен. Затова нека си спомняме за него с усмивка", призова близка на семейството. "Тук съм от името на родителите на Денис Теофиков. Всички тези награди тази вечер са за Денис” - заключи Емрах, верен негов приятел.

На събитието така и не се появи Алекса, която се водеше половинка на Денис до последния му дъх. Тя често изразява мъката си по загубената любов със статуси и снимки в социалните мрежи, но голяма част от почитателите на певеца са на мнение, че е прекалила и преекспонирала тази връзка, като направи публично всичко около тях след смъртта му. Други пък я обвиниха, че доста бързо се е съвзела й е хукнала по купони и нощни клубове в оскъдно облекло.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тоя
преди 2 месеца
0
Награда за цялостен принос в Българската музика-къде чухте българската музика? И кога това цигане завърши профил композиция в Консерваторията в София, че прописа музика?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
-1
Това момче е жертва на циганско-ориенталска пошлост наречена чалга.Ако правеше българска музика щеше още да е жив.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
преди 2 месеца
0
Алекса както повечето кучки е тези среди е долна курва... кво да очакваш от такава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стига!
преди 2 месеца
-1
Бог да го прости, но КАКЪВ ПРИНОС ИМА ЗА БГ МУЗИКАТА?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени