Наско Месечков прави ремонт от плажа

03 Септември 2018, 11:23Танцьорът Атанас Месечком разпуска на плажа и организира ремонти. Папараци успяха да изловят танцьора, докато събира тен и дава инструкции по телефона, научи HotArena.


Последно Месечков е спипан да избира плочки за мечтаната баня в червено и бяло, като коментираше качеството на плочки и цени на мивки и други съоръжения. Комфортът в семейното гнездо е важен за танцьора, пише „България днес”.Наско летува в компанията на дъщеря си Айлин, доведената си дъщеря и съпругата си Кремена. За грижите на детенцето помагаха бабите и дядовците, а компанията се забавляваше с кумовете и семейни приятели.

Месечков е женен от две години, макар сватбата му да изненада мнозина. Една от причините е фактът, че танцьорът още преди време си призна, че ходи и по двата бряга в национален ефир.


Още тогава обаче той допълни, че иска жена и семейство. През 2017 мечтата му се сбъдна и съпругата му Кремена го дари с момиченце.В момента щастливата двойка обикаля по екскурзии в Европа и по екзотични дестинации.Семейната идилия бе помрачена преди няколко месеца, когато нагли апаши обраха дома им в Бояна. Още по-ужасното е, че по това време в къщата цялото семейство спяло, заедно с двете им деца.Уплашеният родител е взел допълнителни мерки за безопасност, за да защити любимите си жени. В момента имението е обградено от охранителни камери, които той редовно проверява.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени