Наталия Гуркова се покри след краха на предаването си

2688
07 Февруари 2020, 17:33


Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, след като предаването, което водеше - "Те са", спря да се излъчва в края на миналата година, видя HotArena.


То се излъчваше в YouTube И Фейсбук като всяка седмица красавицата правеше интервюта с известни личности. От октомври обаче няма нито едно качено видео и мнозина смятат, че причината за това е липсата на аудитория. 


Гуркова отдавна мечтаеше за свое предаване, но за съжаление начинанието й приключи безславно след само половин година. След спирането му Наталия напълно изчезна от светския живот и от социалните мрежи. Последната й активност във Фейсбук е от началото на декември, когато се появи на награди на олнайн канал, за да връчи едно от отличията. 


Оттогава Гуркова не е публикувала нищо, не е посещавала никакви светски събития и не си вдига телефона. Тя се беше скрила и от светлините на прожекторите и когато почина съпругът й Джордже Михалевич, който беше разстрелян в края на септември 2018 в ЮАР. След като стана ясно, че ще става ТВ водеща, Наталия започна да дава интервюта и да посещава партита. 


Тя имаше идея и за стартиране на свой бизнес, който отлагаше във времето, но сега може би ще се съсредоточи именно върху него. Миската мечтае и за участие във филм. 


Най-вероятно сега Наталия се е съсредоточила върху отглеждането на децата си - Джорджия и Кристиян. "Силна жена съм, във времето съм го показала и най-голямата мотивация за справяне с трагедията със съпруга ми са моите деца. Аз съм им майка, но трябва да играя ролята и на баща. Нося цялата отговорност за всичко. Поех я и съм наясно, че от сега нататък ще е по този начин. Нямам друг избор. Трябва да продължа напред", каза пред Галерия Наталия. 


10-годишната Джорджия вече уверено върви по стъпките на майка си и след като стана малка Мис България през 2015, миналата година спечели международния конкурс Литъл Мис Нейшън в Бразилия. Кристиян пък, като всяко момче, харесва колите, моторите и героите от филмчетата. Сега в грижите много й помагат родителите, защото свекърва й продължава да живее в ЮАР. Наталия е категорична, че не би се влюбила в друг мъж. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
чорантемосте
Преди 1 година
-2
Много ми се чука от тая, винаги съм я искал. Не ме интересува през колко кревата е минала,имам пари,коли и бизнес. Но КЪДЕ да я засека????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коки
Преди 1 година
-2
Само да изкочи нещо подходящо с пълен портфейл и е влюбена гарантирам. Хубава, млада, здрава и права и да остане без мъж. Тези да ги разправя някъде другаде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени