Неда Спасова в афера с режисьор

01 Март 2023, 16:00


Актрисата разбива семейството му преди десет години

Актрисата Неда Спасова има сериозна дългогодишна връзка, но старателно крие самоличността на половинката си, пише Галерия. Приятелят й е режисьор. Двамата се запознават преди близо десет години, като по същото време мистериозният мъж е обвързан. От първата си жена той има едно дете, твърдят източници на изданието.

Замесена в любовния триъгълник и отчасти виновна за разпадането на връзката между твореца и някогашната му любима, 31-годишната врачанка взима решение да скрие любовта им. Причина за това, от една страна, била популярността на режисьора в арт средите, а от друга – негативното мнение на бившата му, която и до ден днешен не приема звездата.
     

Запознати разкриват, че двамата могат да бъдат забелязани често, но комуникацията им по нищо не поражда съмнения, че помежду им има нещо повече от приятелски отношения. В повечето си интервюта Неда отказва да коментира кой е мъжът до нея и неслучайно.

Нейни колеги издават, че той й оказва огромна подкрепа в киното и театъра. С радост приема дори по-скандалните й роли, като например превъплъщението й в популярния спектакъл „Горчивите сълзи на Петра фон Кант“. В него тя играе глухоняма прислуга, като се превръща в обект на внимание то страна на велика дизайнерка, блестящо изиграна от Лилия Маравиля. Неда има сцени, в които е гола до кръста.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени