Николаос Цитиридис не познава баща си (Водещият къртел плочки като малък, за да й помага финансово)

17 Февруари 2021, 16:00


Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма, узна HotArena.


Той е отгледан само от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си баща, който е грък. Сега няма никакви роднини, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден. "Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа. Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя... Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда", признва Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а след това се мести в София.


За да помага на майка си финансово, започва да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не - кърти плочки, разнася чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море. Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години започва да води предаване по онлайн радио Офнюз, което вече не съществува. По време на цялото си следване работи като репортер, но с месеци не му плащат. 


"До преди година и половина оцелявах на нудъли - онези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми спасиха живота. Сега ям месо, салата, супа...", шегува се Николаос, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 години
-3
Осъществил американската мечта, т.е. българската мечта. От никъде и нищо - сам се труди, издигна и направи нещо! Браво на момчето!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 години
-2
И какво толкова се е издигнал?Повтаря чалгарията на учиндолеца.
ами,
преди 2 години
-1
Ако съм на негово място бих се прекръстил на Никола и бих взел фамилията на майка си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!
преди 2 години
-3
Очевидно един от малкото ,който не е използвал ракета носител "бащата" или майката. АКо е постигнал всичко по заслуги, а изглежда да е така, браво на момчето! Kато го сравнним с мамин Сашко...направо е връхта !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени