Орлин Горанов яхна тузарски черен джип

11 Юли 2021, 10:00


„В момента съм без кола. В последните два-три месеца се наложи да съм без превозно средство по ред причини. Реших дори да си взема карта за градския транспорт. Не го бях ползвал от миналия век, преоткривам го”, сподели преди няколко седмици за „Уикенд” Орлин Горанов. Е, сега вече легендарният певец и тв водещ пак разчита на собствено возило. Папараците ни го снимаха онзи ден зад волана на луксозен черен джип беемве.

Орлин излезе от сградата на НДК, запали цигара и телефонира на някого по джиесема си. Дуетният партньор на Кристина Димитрова беше облечен в маркова бяла риза, дънки и черни мокасини, а в ръка носеше изискано сиво сако. Дори белият му перчем не го състаряваше, а само му придаваше още по-достолепен вид. Горанов е на 63, но продължава да е мъж от класа. Неслучайно преди време той бе обявен за модна икона и грабна приза за най-елегантен популярен българин.

Хитовият изпълнител и водещ на рейтинговото делнично БНТ предаване „Последният печели” се отправи към близкия паркинг, където бе оставил тузарския си роувър и потърси с истанционното къде го е паркирал. После приключи телефонния си разговор, метна се на мощния си автомобил и даде газ.

Около половин час по-късно Орлин се озова на бензиностанция в „Студентски град“. Спрял до една от колонките, той слезе от колата и мушна маркуча й в отвора за гориво. След като напълни резервоара, звездата отиде да плати на касата.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени