ТОП АКТУАЛНО в HotArena! Ето ги новите тарифи в Пайнер за 2016 г.! Кой си вдигна цената и кой е на дъното! (+ Документа черно на бяло)

https://hotarena.net/pod-pricel/top-aktualno-v-hotarena-eto-gi-novite-tarifi-v-painer-za-2016-g-koi-si-vdigna-cenata-i-koi-e-na-danoto HotArena.net
ТОП АКТУАЛНО в HotArena! Ето ги новите тарифи в Пайнер за 2016 г.! Кой си вдигна цената и кой е на дъното! (+ Документа черно на бяло)

Редакторска плесница

 

Новите тарифи на звездите на Пайнер вече са в обращение и само HotArena разполага с актуалния документ, където цената на всеки изпълнител е описана черно на бяло.

 

Само за броени месеци някои изпълнители са успели да си вдигнат хонорарите, като забелязваме и няколко нови имена.

\"\"

 

Топ имена

 

Най-скъпа, както винаги, е Преслава, чиито хонорар за час и половина програма е 7000 лева. Никой друг от фирмата не може да се похвали със златната цифра.

 

На второ място след нея се нареждат Галена, Ивана, Мария и Джена, които взимат по 6000 лв.

 

С 500 лева по-малко взимат Цветелина Янева и Емануела, а на 5000 лева са заковали Анелия, Глория, Константин и Малина.


Емилия и ДесиСлава отварят гърло за 4500 лева, а Илиян, Кали и Сакис Кукос – за 4 бона.


Дотук няма промяна в сравнение с предишния списък с тарифите на Пайнер, който публикувахме от 2015 г.

 

Вирнаха си носа

 

Хонорарът си е вдигнал Фики Стораро, който вече не отива на участие за под 5000 лева. Само допреди няколко месеца той се съгласяваше и на 4000, но явно поради големия интерес, тарифата му рязко е скочила.

 

С 500 лева се е увеличил и хонорарът на Галин, който вече пее за 4500 лева.

 

Половинката на DJ Дамян – Ваня, е оценена на скромната сума от 2000 лв. С 500 лв. повече се задоволяват на едно ниво Тони Дачева и Теди Александрова (2500 лв.), което, чисто като факт, е комплимент за втората и обида - за първата.

 

На дъното

 

Забелязват се и нови имена в списъка на Пайнер. Това са Устата, Джулия и Джордан. От тях Джордан е най-скъп – взима 2 бона за 1 час и 15 мин., следван от устата – 1800 лв. На дъното е Джулия, която отваря гърло едва за 800 лева.

 

Най-евтин и сега обаче си остава DJ Аски.


Как ли ще реагират старите кучета Анелия, Глория, Константин и Малина, че младият Стораро взима колкото техния хонорар? И честно ли е Емилия да взима по-малко от Фики?

 

Оставяме на вас да прецените в коментарите.

 

Стела Йорданова

4 Коментара

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Алисия - 5 лева на промо за 2 часа. 10 лева с бонус свирки

Коментирай

Коментар

преди 8 години

Ти си може би най-простото парче на планетата земя! Жалка, злобна и дребна душа, която толкова много няма какво да прави, че чак създава злобни профили и пише истерясали коментари под всяка статия. Жалко и долнпробно.Но какво ли можем да очакваме от БГ селянията и злобата? Съвет: намери си живот, не живей за чуждите. Отрепка

Коментирай

Бай Марко

преди 8 години

Напишете тарифите и за след полунощ, за да си направи човек избора и сметката.

Коментирай

Пайнерка

преди 8 години

Много са тези пари за Преслава при положение, че едвам пее и само се клатушка на сцената. Галена трябва 10хил. да взема, защото прави най-якия купон, страшно весела и забавна жена, която има само хитове. За Мария също са много тези пари, защото е нищо особено. Константин не си заслужава парите, по време на участия само говори по микрофона, даже пее на плейбек. Теди А., Роксана и Татяна трябва да вземат повече, защото имат хитове и са купонджийки. За Райна, Глория, Малина, Кали също са много парите, а Десислава трябва да взема поне 6хил., защото има ангелски глас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.