Вълна от интриги! Камелия зашлеви Преслава: Дайте й орден Стара планина! (+ Грозната постъпка на Софка и лицемерието на Емилия)

https://hotarena.net/pod-pricel/valna-ot-intrigi-kameliia-zashlevi-preslava-daite-i-orden-stara-planina HotArena.net
Вълна от интриги! Камелия зашлеви Преслава: Дайте й орден Стара планина! (+ Грозната постъпка на Софка и лицемерието на Емилия)

Читателски сигнал

 

Фолк певицата Камелия е поредната, която удари звучен шамар на Преслава, видя HotArena.

 

Заради наградата Певица на година, добричлийката си извоюва доста врагове и негативизми, а голямата уста на Камелия не я пощади, пишат наши читатели.

 

Камелия е изпълнител, който не се страхува да казва нещата с истинските имена и в интервю за сайт, тя иронизира лансирането на Преслава с думите, че скоро може добричлийката да получи орден „Стара планина“ и да влезе в учебниците до Левски и Ботев, защото е най-послушен служител в Пайнер.

 

За Галин и Софи…

 

Камелия не подмина и факта, че Галин, с когото тя има дует, стана „Идол на годината“, макар че е изпълнител от едва няколко години. Ветеранът Константин, който отдавна е утвърден като идол, не получил нищо.

 

Тя възропта и за възпитанието на Софи Маринова, която грозно освиркала Галин при получаването на последната му награда. Софи е близка приятелка на Фики и макар че Галин беше първият в залата, който поздрави Фикрет за наградата „Певец на годината“, Софи все пак не се сдържала.

 

Отдавна Фики и Галин са основни конкуренти за тази награда, а много от феновете предполагат, че поведението на Софи се дължи на факта, че в дружелюбния поздрав на Галин към Фики тя открила лицемерие за пред камерите.

 

Все пак Галин е от малкото изпълнители в последно време, които не смеят да изразят мнение за наградите, макар той вече втора година да е пренебрегван.

 

Това явно е причината Камелия да заяви още, че е изпратила СМС с поздрав към Галена за бойкота, защото била от малкото „изпълнители с топки“.

 

Лицемерието на Емилия

 

Както знаете, буквално преди дни Емилия също нападна Преслава заради прословутата награда Певица на годината. Тя застана на страната на Галена, като опита публично да унижи добричлийката, а в същото време й се прави на дружка, забелязва друг читател на HotArena.

 

 \"\"

 

Ето този пост доказва колко двулична и лицемерна е Емилия. Преди няколко часа Преслава пусна поздрав, в който честити рождения ден на Азис. Емилия побърза да хареса веднага поста на колежката си, която доскоро плю.  

 

По-късно даже хареса и един клип на Преслава, заснет заедно с племенницата й.

 

 \"\"

 

М. Грозева

22 Коментара

vogue

преди 8 години

Лицемерие, злоба, завист-всичко това е заело огромно място в живота на тези дами. Всяка една от тях има своите фенове, всяка е обичана и подкрепяна, ама ще се изядат, бе ... злобни женици. Преслава не е казала една лоша дума за никоя своя колежка, винаги се въздържа от коментар, защото има уважение, а вие продължавайте да хвърляте огън и жупел по нея, тя остава човек, с усмивка подминава всяка една лоша дума. Събирайте се, нападайте, групи си правете, каквото искате, момичето е лъчезарно, работи, труди се, хората я обичат, вие няма да й го накривите. А Емилия винаги е била супер лицемерна, даже и в интервюто, в което уж призна за връзка между Коко и Преслава, но такава всъщност е нямало.. Преслава каза ли нещо? Скочи ли да напада? Защото знае за какво става въпрос, знае че няма смисъл от излишни нерви, тя няма нужда да си прави реклама на чужд гръб. И пак една лоша дума не каза за Емилия, въпреки нещата, които тя си сътвори по нейн адрес, умряла е Преслава да бъде с Коко, голям мъж, няма що.

Коментирай

vogue

преди 8 години

Лицемерие, злоба, завист-всичко това е заело огромно място в живота на тези дами. Всяка една от тях има своите фенове, всяка е обичана и подкрепяна, ама ще се изядат, бе ... злобни женици. Преслава не е казала една лоша дума за никоя своя колежка, винаги се въздържа от коментар, защото има уважение, а вие продължавайте да хвърляте огън и жупел по нея, тя остава човек, с усмивка подминава всяка една лоша дума. Събирайте се, нападайте, групи си правете, каквото искате, момичето е лъчезарно, работи, труди се, хората я обичат, вие няма да й го накривите. А Емилия винаги е била супер лицемерна, даже и в интервюто, в което уж призна за връзка между Коко и Преслава, но такава всъщност е нямало.. Преслава каза ли нещо? Скочи ли да напада? Защото знае за какво става въпрос, знае че няма смисъл от излишни нерви, тя няма нужда да си прави реклама на чужд гръб. И пак една лоша дума не каза за Емилия, въпреки нещата, които тя си сътвори по нейн адрес, умряла е Преслава да бъде с Коко, голям мъж, няма що. А Камелия си е завистлива от край време, винаги се е държала приятелски с Преслава, на концерти, на турнета, когато се изявяваше като водеща, обясняваше колко обичала Преслава, ето го отново лицемерието, как няма да се сдушат такива хора, те всички са еднакви. :)

Коментирай

vogue

преди 8 години

Ама как внимателно подбирате новините, които да публикувате. Една лоша не видях за Николетка, защо не поствате нещата за нея, които ви пращат? хаха, Николетооо, простакесо такава, колко си смешна. Добре, че съществуват Преслава, Алисия..,че да се изхранваш и ти, рейтинг да си правиш.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Няма нужда тези сайтове да ги публикуват. Всички ги видяха и всички я разбраха, ако има още някои заблудени - то те са малки, но и те ще узреят. Който си мисли, че разни статийки могат да те очернят - не, не могат. Единствено твоето поведение може да те представи пред хората, а тя се представя подобаващо хахаха

Коментирай

vogue

преди 8 години

Така е, прав/а си всъщност. Но като гледам все още има неориентирани хора, които заемат неправилната страна. Ужас, от толкова плиткоумни същества, хората започват да попитват нацията става проста като галош..

Коментирай

Fen PopFolk

преди 8 години

Нещо не мога да си спомня за самостоятелен концерт на Камелия в дългогодишната й кариера. Винаги на сборни концерти, турнета, прояви, само под шапката на продуцента. Много ми е чудно откъде черпи самочувствието тогава на морален съдник на жанра и раздава оценки на събития, чиято организация явно не и е по силите? Да твърди, че в “Арена Армеец” имало два хиляди продадени билета и още три хиляди с покани??? Ало, Камелия, ти ли продаваше лично билетите или може би раздаваше поканите от името на “Пайнер”? Първо, обидно е към нас, хилядите фенове в залата подобно пренебрежително отношение към събитието, което донесе много радост и емоция от разнообразното шоу на участниците. Второ, певица, която се изживява като страж на справедливостта, не омаловажава ли труда на уж ценените от нея колеги? Това май е истинската й оценка за усилията на всички извън измислената й фирмичка. Озлобление, прикрито като обективна критика. Много е лесно, когато 10-15 години си под булото на машината за звезди, да излезеш на самостоятелната писта и да продължиш да работиш. Много бързо се забравя миналото и първите стъпки. Споко, миналото винаги те настига. Защо, като е толкова просто не продуцира поне един млад изпълнител извън себе си” Наготово май не е трудно. И така, когато Камелия направи нещо повече от едно самостоятелно участие и продуцира поне един изпълнител извън себе си, да раздава оценки и присъди. Другото е просто завист и безпомощност.

Коментирай

цветан

преди 8 години

Сипвай Каме, ама яко им сипвай.... :)))))))))))))))))

Коментирай

Ха!

преди 8 години

Как ще каже Преслава нещо срещу някого? Вие или изобщо някой кога е чул Преслава да каже нещо смислено, да има мнение по някакъв въпрос, мнение за нещо изобщо? В Биг Брадър си пролича съвсем ясно каква е. Един ден дори Гъмов й го каза, когато тя се опитваше да спре хората да разговарят, че да не би да възникнел спор и накрая й го казаха това високото момче и тоя алкохолик Гъмов: "Е какво? Дай само за глупости да си говорим и сериозните теми винаги да ги избягваме и по цял ден само простотии!" Това е едно напълно безхарактерно същество. Тя няма за какво да излиза и да казва нещо и да изказва мнение, хитра е, не влиза в директна конфронтация или не изказва директно мнение за нищо, тя просто отива задкулисно и се договаря с Митко Димитров за наградата и това е. И после за какво ще спори? А и по други въпроси, извън кариерата й, съвсем пък не протича мисловен процес при нея, та да има мнение за нещо. Но не ми пробутвайте безхарактерността и липсата на идентичност като нещо хубаво и като някакво "КАЧЕСТВО". И не виждам защо Емилия да е лицемерна. Това, че в даден момент те критикувам, не значи, че не мога да видя и призная и хубавите неща, които правиш. А то в случая дори не е било и критика, което каза за наградата и за Галена - просто посочване на очевиден факт.

Коментирай

Ха!

преди 8 години

... "КАЧЕСТВО". И не виждам защо Емилия да е лицемерна. Това, че в даден момент те критикувам, не значи, че не мога да видя и призная и хубавите неща, които правиш. А то в случая дори не е било и критика, което каза за наградата и за Галена - просто посочване на очевиден факт.

Коментирай

vogue

преди 8 години

Govorete si vie, obijdaite, trovete si nervite, Preslava jio shte si jivee i shte profulji da go pravi. Zashtoto tq jivee dalech ot zlobata i zavistta, dalech ot sporovete, karanicit, izlagaciite ... pishete si, tq daje i ne obrushta vnimanie na pisanicite. Mnogo po-napred e ot vas.

Коментирай

123

преди 8 години

Асасуно луда жено и тази статия ли налази да пишеш за твойта тръпка Николетка!? Ма изперкала жена ти тотално си обсебена от тази куха лейка! Започвам да си мисля, че тази обсесия е сериозна патология! Ходи се лекувай, вместо да спиш с бившите й, да си правиш прическа, като нейната и да издевателстваш над лицето си с надежда да заприлича на нейното! Маниачка такава!

Коментирай

цветан

преди 8 години

Ама не спирай да им сипваш Каме! Много ги забави за полупразната "Арена Армеец" през декември. За провалените награди, състояли се в дупка като тази в "японския". За интригите и вечното фаворизиране на Преса. Много добре им го каза тоя път - с подигравка и присмех. Защото това заслужават.

Коментирай

vogue

преди 8 години

Foxy-ne ti li doide akula, uj muj na vyzrast ... aman, taq chalga izpia mozucite qko...

Коментирай

преслава е абсолютен победител а камелия да го духа

преди 8 години

току що излезе класацията в сигнал.бг за най-харесваната певица за 2016- преслава е победител ..браво на преслава-тази година смаза конкуренцията- обявиха я за певицата на годината във фолкклуб ревю, певицата на годината в сайта попфолкнюс във фейсбук, певица на годината на тел.планета за 2015, попфолк идол на 2015 на сигнал бг. сега е и най-харесванта певица за 2016 на сигнал.бг- ето това се казва истиснка победа...галена и да се сърди и да с е чупи няма смисъл ..в сигнал бг, е чак на 3то място на 2ро е десислава Харесвам · Отговор · В момента

Коментирай

ISTINATA

преди 8 години

ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА СТЕФАН ЦИРКОВ , ТАМ ТОЙ Е ОПИСАЛ КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ КАМЕЛИЯ И ГАЛЕНА ПРЕЗ 2000- 2006 г. - ТА ТАЗИ ГРАНД М.....ИЯ СЕДНАЛА Д А КОМЕНТИРА И ДА ДАВА СЪВЕТИ.-УЖАС 20 000 евро за свирка на Камелия броели мутрите, издава хасковският актьор. Според него „гласовитката от Чипровци” била „перверзна, алчна за секс кучка”, която си монтирала камери в спалнята си и записвала всеки сеанс. Отворил я едър и надарен помак от родния й град. После „опоскала бая парички” на бившия шеф на митницата в Харманли. В палата й на Сточна гара в София кътала пана и техника за над 200 бона. „Никоя не може да се сравни с мен. Нито тази дебела свиня Ивана, нито онази миризливка Глория”, цепела се на градус изпълнителкатa

Коментирай

цветан

преди 8 години

Сипвай Каме! Разбий бардака на Митака! Сипвай им по-често и по мощно. Всичко, което каза за мършата Преслава преди 7 години се оказа 1000% истина... :))))))))))))))

Коментирай

ani

преди 8 години

Preslava ti dlya nas vsegda budesh nomer 1 ti klas prinesa i budesh vsegda bit pevica goda ne tolko balgariyu no i zad granice as sem iz Armenii priglashaem tebya mi lyubim tebya KOROLEVA. IDI armeniya mi budem jdat tebya princesa. Pozdravlyayu pevica godaaaa

Коментирай

ani

преди 8 години

Preslava vi klas nashata balkanskaya zvezda i vsegda dlya nas budesh pevica goda ti vsegda budesh nashata balkanskaya kuklka obicham te princesaaaaaaaa

Коментирай

;) Истината е, че ..

преди 8 години

Да, някой ще даде 20 000 евро за секс в България! Как да не! А и дори да беше вярно, то в такъв случай за какво упрекваме когото и да било? За 20 000 евро няма нормален човек, който да не се съгласи, така че ако някой плюе, той е някой, който просто се пука от яд, че на него няма кой да му предложи.

Коментирай

;) Истината е, че ..

преди 8 години

И между другото това не е "кинга", а някакъв булеварден парцл. и то милото, си мисли, че книги чете. Вземи прочети някоя истинска книга, вместо да простееш от подобни боклуци - чети Балзак, Толстой, Уайлд... Те пишат КНИГИ. Не подобни парцали, използващи подобен низък език и изразяващи се в стил "алчна за секс кучка", които само се ровят из мръсните чаршафи на хората и плямпат глупости на килограм, които никой няма как да знае така ли са, или не са, но търсят евтини сензацийки в мозъци на посредствени читатели.

Коментирай

Цветан

преди 8 години

Това размазване на Пайнер и в частност на Преслава, няма да спре скоро. Този път няма как. Без изявление на Пайнер няма да стане. Прекалено голям е скандала, за да утихне бързо. И колкото и да тролят "преслините" тук, за да изглежда, че нищо не се е случило, навън хората са бесни. И всеки, който влезе в дискотека и види приема на последните песни на Преслава ще разбере, за какво иде реч. Има много по-хитови от нея. Има много по-атрактивни от нея. Има много по-търсени от нея. Единственото, което я крепи е матрицата на Пайнер, в която няма значение дали се напрягаш, щом снасяш достатъчно на шефа. Тези статии, че Преслава е платила кеш 100 000 за наградата са пълни глупости и Камелия в това интервю ви казва точно как се процедира в тази фирма още от 2000 година, когато тя с ПЛАТИНЕН албум (30 000 продадени диска) не стана "Певица на годината", а направиха Глория с 1/3 от тях. Преслава един лев няма да извади от джоба да нищо, защото си е платила много повече от 100 000, при това съвсем законно и нормално, чрез договора си с Пайнер, като най-лоялен служител. И това ви го каза Камелия в интервюто И все пак, кога тези невежи в медиите ще се сетят да питат за ПРОЦЕНТЧЕТО? Там е заровено кучето и винаги е било там. Така бе по времето когато Деса стана "Певачка`2002". Така, когато Ивана 4 години беснееше като №1.... 2003, 2004, 2005, 2006. Същото се повтори с Преслава след това, с Галена, дори с Анелия, на която никой тук не коментира бройката участия и никой дори не се учудва защо са толкова много. Само аз помня, че си преподписа новия договор с Пайнер точно, преди да я направи Митака "Певица`2012". Кога ще се сетят да питат за ПРОЦЕНТЧЕТО тези в медиите, за да не са толкова изненадани, от очевидни неща? Кога, кога, кога...?

Коментирай

ДАНИ

преди 8 години

Такава яростна защита на върха на посредственоста-Преслава,май всичко и всички подкупва с пари-фенове-ай стига,полуграмотната Преса,дето кой не я е.ба,с кой ли не преспа,Коко я изфрашкал-колко трябва да си кух ,че точно с него да си легнеш,ама има друго-нали Коко не е никой,ще и трябва за кинтите и влиянието,което има.Направо жалка е тази селска пръчка,с пачки и секс се оправя,маймуната...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.