Радина Кърджилова се носи като клошарка (Ходи навсякъде с маска и не си мие косата)

https://hotarena.net/az-jenata/radina-kardjilova-se-nosi-kato-klosharka HotArena.net
Радина Кърджилова се носи като клошарка (Ходи навсякъде с маска и не си мие косата)

Коронавирус пандемията и наложеното заради нея извънредно положение се отразиха зле на външния вид на Радина Кърджилова. По време на карантината актрисата съвсем загуби навика да се грижи за себе си и сега е тотално занемарена.

 

Онзи ден папараците ни я засякоха да се носи като клошарка из центъра на София под укорителните погледи на останалите минувачи. 

 

Жената на Деян Донков бе в компанията на 4-годишния им син Христо и кучето им – териерката Чика. Кльощавото си тяло актрисата беше облякла изключително неподходящо за летния сезон - върху широки светлокафяви панталони, на които крачолите стигаха до земята, бе надянала тъмносин шлифер с дължина под коленете, пише \"Уикенд\".

 

Грубите маратонки на краката й подсилваха усещането за липса на женственост, а косата й изглеждаше спластена – сякаш не е мита от доста време. На едното си рамо Радина беше метнала огромна тъмна чанта – тип пазарска, която беше доста пълна, незнайно с какво.

 

Кърджилова явно е загубила способността си да се облича с вкус, но пък е придобила друга привичка – да се брани от коронавируса. Носът и устата й бяха покрити с черна противогрипна маска с филтър от висок клас. Същата носи в ежедневието си и мъжът й Динката. Съпрузите Донкови са до такава степен паникьосани от китайската зараза, че не свалят предпазните средства от физиономиите си дори когато са в собствения си автомобил.

 

За разлика от майка си, малкият Христо не носеше маска на лицето си при обиколката им из столичния център. Малчуганът и облечената му като от магазин за дрехи втора употреба родителка отидоха до бакалия в района на „Петте кьошета”, откъдето обаче не купиха нищо. Докато Радина и синът й разглеждаха асортимента на магазина, кучето им остана вързано на входа.

 

През цялото време детето стискаше в ръце лист от скицник със своя рисунка. Картинката си я биваше, което навежда на мисълта, че хлапето е наследило таланта на дядо си по майчина линия – художника Христо Кърджилов.

11 Коментара

Сава

преди 3 години

Семейството Радина и Деян изглеждат като клошари!

Коментирай

да

преди 3 години

...винаги...

Коментирай

Таланти

преди 3 години

Талантливи родители, талантливо дете

Коментирай

Тя е готина

преди 3 години

Не попадна на мъж, но винаги има право на избор! Дано "прогледне" и остави онова мекотело....

Коментирай

хаха

преди 3 години

Съпрузите Донкови!? Хаха, смешка голяма.....не са съпрузи

Коментирай

Семейство

преди 3 години

Са женени хора с граждански брак!!!

Коментирай

>>>

преди 3 години

Попадаш случайно,виждаш,че не става и късаш.В случая сама си го е избрала.

Коментирай

Сава до Семейство

преди 3 години

Съгласявам се. Не им знам "брачните договори", но поддържам, че са като клошари!

Коментирай

хм

преди 3 години

Да припомним, че в БГ масово се възприема идеята ако правиш секс с някого и искаш - може да се наречете съпрузи, така, по цигански маниер. "Нямаме нужда от подпис, той подписа нищо не значи". Как се обърнаха нещата - в Америка хората се женят и много държат на семейния живот и ценности, а в БГ не - разврат, порно, грубо отношение един към друг. Как се обърнаха нещата.

Коментирай

Ко

преди 3 години

Не слагайте минуси! Коментара под мен е супер точен!!!!!! Държавата е семейството! Не съжителство! Бягане от отговорност! Живот без брак! Заблуждавайте се колкото изкате, всеки ден може да живеете с различни, всички щеса семейство! Друг път!

Коментирай

Разпад

преди 3 години

На обществото! Женски не давайте да ви правят деца без брак!Глупачки! Подписа нищо не бил!!!! Като е нищо защо го нямате??????????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.