Рая Пеева прибра друсалката Бахаров, макар че я докара до анорексия

32322
18 Юли 2021, 16:01


Оправдателната присъда на Явор Бахаров възроди връзката му с колежката му Рая Пеева. В края на юни стана ясно, че актьорът няма да лежи в затвора заради шофиране след употреба на алкохол и наркотици в Банско. Бахаров получи еда година условно с 4-годишен изпитателен срок. Новината отново събрала Рая и Явор.

Водещата в „Преди обед“ по Би Ти Ви се кълняла пред близки и приятели, че именно той бил голямата й любов и затова се върнала при него. Когато разбрала, че ефективната му присъда е отменена на втора инстанция, актрисата веднага му телефонирала и от дума на дума решили да дадат втори шанс на отношенията си. Лошото момче на родното кино и театър бил толкова щастлив от решението й, че побърза да се похвали на всички, че с Рая отново са двойка. Явор публикува в социалните мрежи тяхна обща снимка от джаз фестивала в София, макар че дори преди, когато живееха заедно, актьорът рядко си позволяваше да разпространява лични фотоси.

Тв водещата го подкрепяше дори след злополучните му изпълнения в Банско. В началото на процеса срещу Бахаров Рая обяви, че стои плътно зад него. Актьорската двойка живееше заедно повече от 2 години, отглеждаха куче и мечтаеха за брак и дете. „Не сме се оженили още, но се надявам един ден и това да се случи“, призна преди време актрисата.  Проблемите на Бахаров със закона обаче влошили и без това бурните им отношения. Един ден Рая си събрала багажа и се върнала в дома на родителите си – актрисата Красимира Демирева и музикантът от групите „Спринт“ и „Импулс“ Пейо Пеев. Докато бяха разделени след поредица от скандали, тв водещата постепенно се стопи от мъка по хулигана Явор. Актрисата от Младежкия театър стана плашещо слаба, а близките й се опасяваха, че ако продължава така, ще развие анорексия. Рая увеличила цигарите и пушела по 2 кутии на ден. Храната й била заменена с кафета и бира с колеги, писа Уикенд.

В момента Бахаров обикаля страната заради най-новата си постановка, в която участва - „Отчаяни съпрузи“. След поредното представление през уикенда във Варна, актьорът отпразнувал рождения си ден на 12 юли пак край морето. По-малкият брат на Захари Бахаров стана на 36 г. в компанията на Рая. Актрисата се върнала в столицата заради ангажиментите си в „Преди обед“, но двамата вече се стягали за лятната си ваканция през август, когато предаването ще почива.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
John Smith
преди 2 седмици
-1
Рая не е лоша дава и отзад.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 седмици
0
Ако се придържаш към максимата "Аз знам,че нищо не знам",ще се учиш,ще "хванеш" шанса,ще знаеш къде,кога и с кого да бъдеш в точния момент и точното място. Тези двамата/да са живи и здрави/притежават само едно "балонно"его и комплекса на "малкия" човечец. Ще си бъдат и за бъдеще само притурка на Hotarena и жълти вестници. Доволни и щастливи са когато се изцапат с жълто и Hotarena "напише "репортаж за ак...та им. Да прочитат какво се пише за колежката им Мария Бакалова!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени