Сашка не получила и стотинка помощ от Дългия (Певицата страдала когато той се гаврел в ефир с нея)

314
02 Декември 2021, 14:00


Диагностицираната с тумор в мозъка певица Сашка Васева не получила обещаната финансова помощ от Слави Трифонов, на която разчитала. За това съобщи съпругът ѝ Христо Бакърджиев, който я придружава в Германия по време на лечението ѝ там, което тече в момента, писа Ретро.

„За мое съжаление хората, които ни бяха доста близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, защото застава с името си. Слави Трифонов също не е от тези, дето ни помогнаха. Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, но както се казва – кой съм аз, че да съдя този или онзи“, оплака се мъжът на фолкзвездата.

На нея ѝ предстоят още няколко операции на мозъка, тъй като туморът ѝ бил колкото яйце и било необходимо да се премахва поетапно, като междувременно се наблюдава как ще реагира певицата, защото можело да се засегнат определени нервни окончания.

„Не може от раз всичко да приключи. Освен това се боим да не се получат възпаления“, казва още Бакърджиев. Той по цял ден стоял при Васева, която била доста отслабнала и нямала никакви сили. Междувременно не спирал да прави опити да осигурява още средства за скъпото ѝ лечение, което не било по джоба им. Съпругът на певицата изрази и благодарността си към журналистката Петя Дикова, която единствена от известните личности в родния хайлайф превела сума по сметката с дарения за Сашка.

Милионерът Слави Трифонов обаче разполага със стотици пъти по-големи финансови възможности и би могъл да помогне на Сашка, стига да иска, коментират в средите на шоубизнеса. Певицата се надявала, че щял да прояви милосърдие, защото навремето все пак били приятели. Тя дори напуснала „Пайнер“ в златните години от кариерата си, убедена от Дългия да отиде в неговата музикална компания, за да може той да печели пари като продуцент на неин гръб. Именно под негова опека кариерата ѝ пропаднала. Впоследствие неведнъж Васева се разстройвала от грубите смешки по свой адрес в предаванията му, но гледала да не приема обидата толкова присърце. Мислела, че Трифонов ще я подпомогне финансово, защото преди време и той бе на път да ослепее, както тя изгуби зрението си, преди да бъде установено, че има тумор в мозъка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени