Синът на самоубилата се звезда Мариана Димитрова: Не мога да забравя мама, вече не съм зависим от белото!

01 Юни 2022, 10:35


„На 28 май мама щеше да навърши 68 години. На 1 юни си отиде. Беше невероятно човешко същество, с много нежна душа. Не лекува времето, аз много я обичам и не мога да я забравя."

 Така синът на самоубилата се през 2005 година българска актриса Мариана Димитрова - Иво Димов, почете паметта на родителската си във Флорида, където живее. Актрисата беше много известна у нас участието си в „Дами канят“, „Мъжки времена“, „Осъдени души“ и още много други емблематични български филми, сериали и театрални постановки.

 Момчето на Мариана дълги години се чувства виновен за смъртта на майка си заради своята зависимост към наркотиците. След изчистването от дрогата 48-годишният мъж напълнява, но постепенно сваля теглото. В момента, Иво работи не само като доверник на пациентите в клиника „Хенли“, където се излекувал от зависимостта към наркотиците но и в зоопарк, в който се занимава с отглеждане на редки животни. Самият той не иска да се връща в България, тъй като няма заради кого. Иво Димов не поддържа връзка със сестра си Александра, родена от брака на майка му с психиатъра Игор Куценок, човекът, с когото дълги години не се разбира. Заминавайки през 90-те години със семейството си в САЩ Мариана Димитрова официално се прощава с публиката у нас.

 Омъжва се на 18 години и ражда сина си Иво. Следва бракът й с режисьорът Едуард Захариев. Само месец след като се развежда с него, се жени за консултанта Игор Куценок. Ражда се дъщеря й Александра, а по-късно Мариана не успява да се справи с болката от това, че синът й е наркоман, и се самоубива, писа „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени