Скандална завера! Димитър Маджаров в комбина с корумпиран доктор трови населението ни (Всичко за схемата ТУК)

https://hotarena.net/skandali/skandalna-zavera-dimitar-madjarov-v-kombina-s-korumpiran-doktor-trovi-naselenieto-ni HotArena.net
Скандална завера! Димитър Маджаров в комбина с корумпиран доктор трови населението ни (Всичко за схемата ТУК)

В интернет форумите отдавна се носи мълвата за завера между колбасаря Димитър Маджаров и ветеринаря доктор Борислав Банков.

Димитър Маджаров е собственик на формата „Димитър Маджаров“ ЕООД. От години се говори, че  маститият пловдивски месо и млекопроизводител трови населението и децата на България с един от най – скъпите колбасарски и млечни продукти на пазара, пише Jilo.bg.

Бившият ветеринарен лекар д-р Борислав Банков от Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Пловдив изгуби работата си заради рекет. Той е поискал от собственик на склад за хранителни стоки сумата от 10 хиляди лева, но от името на и.д. шефа на отдел “Контрол по храните” към ОДБХ Пловдив - д-р Николай Петков.

Работник в завода на Маджаров Г.И. е категоричен, че от 7-8 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират.

Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони. Труповете на умрелите животни отиват в колбасите, а млякото им - в производството. Затова хората развиват резистентност към антибиотици и болестите мутират. Всичко започва от фермата, а в мандрата се случва магията. Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на невинните хора и малките деца. Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост. Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото. „Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и започват болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване“, казва д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето).

И в момента предприятието на Маджаров бълва отровната продукция, не спира, защото главата на компанията е в тесни връзки с проверяващите.

Някой може ли да си отговори защо нито веднъж службите по контрол на качеството не са посетили фермата на Маджаров. Защото Маджаров им пълни торбичките с продукти от нашето семейство за вашето семейство. И докато има за нашето семейство, ще има и за тяхното семейство. 

Жители на град Стамболийски, където се намира мандрата на Маджаров,  твърдят, че отделяната при преработката на млякото преварена суроватка се излива директно в канализацията на града.

Вместо да инвестира в пречиствателна станция, Маджаров е сключил фиктивен договор с фирма, на която уж продава отпадъка от преработката на млякото. И един интересен факт- Димитър Маджаров като добър работодател е сериозно „загрижен“ за своите работници, дори се е ангажирал с изхранването им. Към фирмата има кухня, която готви за 300 работника, разбира се, с месо от фермата и когато в менюто на работниците имало овче месо или курбан- чорба, ресторантът бил празен, работниците не поръчвали, защото знаели какво ядат. Друг работник във фермата, потресен от случващото се там, разкривa как върнатите от търговските вериги и от магазините продукти с изтекъл срок на годност се вкарват в новото производство, като преди това стоят в хладилните камери при минусови температури. Може да изкарат така и с години. „Нямате представа за какво говорим- тонове развалени луканки и салами с мухъл по тях.“, твърди М.Т. „Случвало се е да се съберат по 35 палета дори. Ако се случи през това време да има проверка, изваждат се от камерите, крие ги в други помещения, стоят там по 2- 3 дена, размразяват се и после пак в минусовите камери.“

Ние, от редакцията питаме: Защо БАБХ си е навряла главата като щраус в пясъка и не вижда скандалната истина? Защо се позволява на хора като Димитър Маджаров да тровят необезпокоявано хората? Защото си плащат ли?

Едно изследване на кооперацията на потребителите показва, че българският потребител, който вече се е нагледал на такъв произвол и който оценява по „достойнство“ качеството и вкуса на продуктите на Маджаров е спрял да ги купува. От асоциация за проучване на потребителското търсене са категорични, че търсенето на продукцията на Маджаров на родния пазар само за последната една година е намаляло с 85 процента. Потребителите са недоволни, качеството не отговаря на високите цени.

Говорим за родния пазар, защото за продажбите на продуктите му в Германия злите езици разпространяват друга история, доста по- пикантна при това. Твърди се, че за да печели пари, за да закърпи семейния бюджет, човекът е готов на всичко. И тъй като стоката му не се продава добре- „продал“ дъщеря си. За колко тона сирене- само той си знае. Като в старите филми- набързо я харизал за някой лев в богатата турска фамилия Ясемин. Вярно ли е или не, но справка в имотния регистър показва, че дамата отскоро е горд собственик на голям апартамент на пъпа на Пловдив, пред който стои паркиран чисто нов джип БМВ Х6, като награда от тате за добре свършената „работа“. На печелившите – честито.

Балъците- да му ядат … саламите.

Добре, че е дъщеря му да го отсрами, че като гледаме какво пише в редица новинарски сайтове за безхаберието и пороците на сина му, с бизнеса му е приключено. За пред медиите Филип Маджаров е бъдещият наследник на империята на тате – през 2012-а е завършил мениджмънт, при това не в някой изпаднал български университет, а във Великобритания. Извън протокола обаче Филип е типичният лигльо, роден със сребърна лъжица – в устата или на друго място. За родения в Пловдив баровец, досущ като останалите наследници с пари и власт, е писано, че бил почитател на забранените субстанции, алкохола, хазарта и, разбира се, високите скорости с тунинговани автомобили.

За другата пъстра птичка в тази схема- доктор Банков, чиято звезда изгря в ОДБАБХ- Пловдив, се говори, че е известен със слабостта си към рушветите, интригите и разбира се хубавите жени.

Както Марица.Бг твърди, „кариерата“ на доктора започва още през далечната 2009 г., когато контрабандната дейност на разкрита тогава нелегална кланица и търговия с кожи в Куклен е била прикривана от д-р Борислав Банков, тогава районен ветеринарен лекар за Куклен и община “Родопи”, който на всичкото отгоре и е издавал сертификатите за износ без първичен документ за произход на кожите. През 2013г Банков е обвинен в рекет и изнудване, твърди “Марица”. Д-р Борислав Банков е поискал от собственик на склад за хранителни стоки сумата от 10 хиляди лева, но от името на и.д. шефа на отдел “Контрол по храните” към ОДБХ Пловдив- д-р Петков. Собственикът на склада обаче познавал лично д-р Петков и му се оплакал. Развръзката е ясна. Освен това, д-р Борислав Банков редовно наобикалял собственици на хранителни магазини и заведения в града под тепетата да си търси своето- кога в пари, кога в натура. Кой с каквото разполага.

Какъвто единия, такъв и другия- като в приказката за гърнето и похлупака, намерили се. В този период на охолство и преяждане Борето Банков се е запознал и с чичо Митко Маджаров. Явно двамата са се надушили покрай общите си интереси и страстта към парите. А може и към миските. Преди година за стария похотливец от Пловдив Маджаров се появи информация, придружена със снимки, че мис Варна Габриела Кирова му държи кремвиршчето и от време на време му джурка кашкавалчетата. Виждането на тези двамата по въпроса за рушветите може да и да се разминава, защото Банков обича да взема, а Маджаров стиска, не обича много лесно да пуска.

Та значи, надушили се двамата покрай фермата на Маджаров в Стамболийски. Бързал човекът да я пусне, европари чакал, но нямал разрешително от БАБХ. И тогава на помощ се притекъл услужливият доктор Банков. Говори се , че обичал в джобчето му да подрънкват не семки и бонбонки, а едри сумички, по- възможност – кръгли числа, с по четири- пет нули. Чичо Митко Маджаров  по принцип не е по даването, но се наложило да пусне в джобчето на доктора една пачка от 10 000 лева.

Какво можем да очакваме от този дует, излязъл от старите архиви и готов за нови подвизи- само времето ще покаже. А ние ще го отразим.  

10 Коментара

Фигаро

преди 2 години

Единственото нещо, което има смисъл е да ядеш пресни плодове и зеленчуци от собствената си градина или от хора, на които вярваш и можеш да видиш как си гледат продукцията. Не препоръчвам на никого да яде месо и всякакъв вид животински продукти от търговската мрежа. Който му се яде месо, най-много един два пъти месечно и от щастливи кокошки, които сам е видял как тичат из някоя нива и дърпат червеи от земята. Всичко друго е пълна отрова.

Коментирай

Анализатор

преди 2 години

Честит фалит Маджарка от 8 години в нета показват клипове с тестове на боклуците ти. Жалко за заблудени те зад граница потребители. Поредно доказателство, че бизнес не се прави с власт и пари, а със знания и принципи.

Коментирай

Де да беше само той!

преди 2 години

Във всички предприятия е Така!!! Говоря от личен опит!!!

Коментирай

Де да беше само той!

преди 2 години

Във всички предприятия е Така!!! Говоря от личен опит!!!

Коментирай

Важен

преди 2 години

Големи всезнайковци се извъдихте??? Всичко знаете,всичко можете ! Типична българска черта ! Без да знаем и да сме видели,вярваме на всяка клюка и започваме да плюем !! Защо,бе ХОРА !!!

Коментирай

Важен

преди 2 години

Големи всезнайковци се извъдихте??? Всичко знаете,всичко можете ! Типична българска черта ! Без да знаем и да сме видели,вярваме на всяка клюка и започваме да плюем !! Защо,бе ХОРА !!!

Коментирай

Miro marshata bkp gerb

преди 2 години

Tova stava samo i edinstvenno sas znanieto i korupciata na vsichki chinovnici i biurokrati ot bkp gerb. Bkp bsp. Bkp dps i mvr. Bez tezi marshi e nevazmojno

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 2 години

И без да си експерт можеш да видиш разликата между качественото и боклука. На този като му видя цвета на колбасите по витрините и ми се гади. Пожелавам на него и на всички като него една проверка от европейските институции.

Коментирай

nix

преди 2 години

който е писал статията е гледал тавана и си е измислял яко. Пълни глупости. Те курвите за който пишат свършиха, почнаха да рекетирст хората с нагласени статии.

Коментирай

22

преди 2 години

Абе къф е тоя сайт?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.