След 15 години побой и тормоз: Мегз спаси жена от насилник!

07 Май 2021, 12:06


Дизайнерката Мегз помогна на малтретирана жена да стартира наново живота си, научи HotAerna.

Битата жертва намира сили да избягат след среща и разговор с Мегз. Тя успява не само да счупи оковите на насилника, но и да намери нов мъж, с който се сгодява наскоро. За да изрази благодарността за помощта, наскоро момичето пише на Мегз в социалните мрежи.

„Меги, държа да ти кажа, че днес празнувам моя годеж, но с друг мъж,  след като се отървах от онзи лош кръвопиец. Ти ми беше голяма сила и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се видим. Вече съм друга. Тази, която не си виждала. Благодаря ти за всичко“, разкрива спасената жена.

Каканашева сподели написаното и разказа за трагичната участ на анонимната жена. Тя е жертва на домашно насилие в продължение на 15 години. Тормозена и заплашване през целия си съвместен живот с мастит бизнесмен от малък град. Заради положението му тя не успява да се отърве от ада, в който живее докато не се появява Мегз. Каканашева я кани да участва в онлайн предаването си преди година и половина, за да сподели, макар и без да показва лицето си, през какво е преминала. Година и половина по-късно се оказва че, тя успява да даде старт на новия си живот, писа "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Блажени са вярващите ,наивните не!!! И открехна вратата самарянката Каканашева. Погали и успокои страдащите. Спаси онеправданите,измъчени души. Разпръсна светлина и благодат. Стоп,стоп!!!...чу се сърдит глас . Преиграваш Каканашева!!! Не може да си с мен когато те боли и да си с "рогатия" когато те сърби! ..нахока я сърдития глас. Когато помагаш на някой си мълчиш и забравяш! Не си правиш от това реклама. И Каканашева и Сузито да замълчат!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юки
Преди 1 година
0
Хайде пак изпълза тази отрепка да се прави на интересна с чужди драми
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Ооооооооо, евалааааа, майкоуууууу, от кога ги чакам статийките за Каканаша! Страхотно, невероятно, умопомрачително! Да живее Каканаша и нейните каканашки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени