След слизането от екран: Ани Цолова обедня, подкара трошка

1887
06 Май 2021, 15:28


Вече четвърта година Ани Цолова не е на екран и отсъствието й от телевизията се е отразило на стандарта й на живот, видя HotArena.


Фотографите на Ретро уловиха журналистката зад волана на стар автомобил, закупен за не повече от 8-9 хиляди лева. Докато беше в Нова ТВ Цолова изкарваше толкова само за месец. Фордът втора ръка, с който бившата телевизионерка се придвижва в момента, е семейна кола за нея и съпругът й Васил.  Двамата продължават да делят един покрив въпреки трусовете в брака им през годините. Цолова и мъжът й бяха забелязани да се прибират в имението им в столичния ВИП квартал Драгалевци, което екс водещата купи докато все още беше на щат в Нова телевизия, за над 400 хиляди лева.


Палатът вече е скрит зад висока дървена ограда, за да се радват Ани и семейството й на пълно уединение в имота си. Любопитна подробност е, че вместо Васил да управлява семейния им автомобил, тя сяда на шофьорското място. От край време се знае, че в тяхното семейство цари матрирхат и амбициозната журналистка всъщност дърпа конците в брака им. Операторът Васил дори дълго време беше безработен и всички отговорности бяха легнали на плещите на жена му. 


Сега съпругът на Цолова е неин съдружник във фирмата. Откакто напусна Нова ТВ, Ани се занимава със семинари и обучения по медийни науки, както и с организиране и заснемане на рекламни кампании на различни фирми. Двамата с Васил са заедно и у дома, и на работа. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени