След уволнението: Биляна Гавазова се скри в Барселона, за да лекува наранената си гордост

03 Април 2022, 17:00


Биляна Гавазова си е тръгнала от Би Ти Ви в изключително лоши отношения с почти всички в нюзрума. Уволнената водеща на „Тази сутрин“ е била скарана с екипа и, според клюката, не липсва на никого в телевизията. Единствената й колежка, която публично й пожела успех занапред, е Лиляна Боянова.

 

Няколко дни след като стана ясно, че вече няма да работи в Би Ти Ви, Биляна Гавазова публикува в профила си в Инстаграм прочувствено обръщение към зрителите, в което обясни, че не е уволнена, а сама си е тръгнала от телевизията – нещо, което от Би Ти Ви вече бяха съобщили.

„Обичам истината, затова ще бъда честна с вас... Тръгвам си сама и по собствено желание от „Тази сутрин“. Решението ми не беше лесно и не е емоционално... Причините?! Имам нужда от промяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме вдъхновяват за НОВОТО...“, написа Гавазова. Освен това тя обясни, че обича семейството си, изгревите и Франк Синатра, цитира текста на една от най-популярните песни на Синатра, сподели, че е благодарна, че е работила с най-добрите и се обърна специално към колегата си Златимир Йочев: „Златимир Йочев, вярвам в теб!“.

При цялото разточителство от чувства, които се усещат в текста на Гавазова, се очакваше да завалят коментари от страна на колегите й, които на свой ред да й кажат колко много я обичат и ценят. Но това не се случи. Дори Златимир Йочев, който бе единственият, споменят поименно от Биляна, не й отговори. Единственият служител на Би Ти Ви, който коментира обръщението на водещата, бе колежката й от новинарските емисии Лиляна Боянова. „Бильо! Сърцето горе! Вярвам, че ще имаш още много успехи и усмивки! Прегръщам те силно!“, написа тя.

Открай време се говори, че Биляна Гавазова не е сред най-харесваните служители в нюзрума на Би Ти Ви, а реакциите на бившите й колеги след нейното напускане го потвърждават. Според слуховете, тя е била възприемата от хората в телевизията като твърде самонадеяна и високомерна. Както „Уикенд“ писа, решението й да си тръгне в действителност е било резултат от нейната наранена гордост и увереността й, че ще я молят да се върне обратно на работа. Тя си подала оставката, след като шефът й Антон Хекимян й направил забележка пред останалите колеги, че прекалено често се прозява в ефир и операторите се чудят как да я снимат. Обидена, Гавазова блъфирала, че напуска, но тъй като никой не я спрял, се наложило наистина да си тръгне от телевизията.

Веднага след раздялата си с Би Ти Ви тя замина за Барселона, където лекува наранената си гордост заедно със своята половинка Тодор. По този начин бившата водеща е решила да натрие носа на Хекимян, показвайки му, че не съжалява, че вече не работи при него. Но в действителност ситуацията, в която сама се набутала, не й била никак приятна, твърдят запознати. Биляна много обичала работата си, особено рубликата си „Чети етикета“, която сама създава и разработва. Много й липсвало да блести на екрана и се надявала възможно най-бързо да се върне под светлините на прожекторите, писа Уикенд.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени