Смях! Това го може само Софка: Певицата се пази от коронавируса с маска-брада (Папарашки снимки)

1515
28 Ноември 2020, 10:10


Софи Маринова успя да разсмее посетителите в столичен МОЛ, които се обръщат след нея и коментираха начина по който носи предпазната си маска.  Явно коледното настроение вече е завладяло Ромския славей и вместо бяла брада тя използва черна. Може би на звездата не й е известно, че може да отнесе глоба и за неправилно носене на маска.

На шопинг тур с юрна Софи Маринова в столичен МОЛ часове преди да хлопне врати заради новата карантина срещу втората вълна от коронавируса. Папараците на България днес я видяха да влиза с мощния си джип в паркинга на голям търговски център. След като намери удобно място за паркиране, тя се отправи към входа на МОЛ-а, откъдето започна и голямата обиколка по магазините. Най-често София атакуваше големите вериги за дрехи, но най-много време отдели за щандовете за аксесоари и бижута.

За последния си спринт в търговския център певицата бе заложила на тъмен спортен тоалет като маската й също бе в този цвят. Въпреки че не я ползваше правилно, а стоеше подпряна на брадичката. Въпреки това Маринова се стараеше спазва  дистанция и да се движи по обозначенията.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 3 месеца
0
Софито толкова си може. Има гласови данни и до там стига. Без коментар!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени