Стоян Алексиев похотливец и на Задушница, оглежда сластно богомолките в столичен храм

10 Ноември 2019, 12:03


Стоян Алексиев старее ли старее, но меракът му към младите жени не намалява, дочу HotArena.

Екранният проф. Генадиев от „Откраднат живот” хвърля похотливи погледи към всяка красавица, която срещне, а на последната Задушница облъчи със сласт и богомолките в столична катедрала. Вместо да се съсредоточи върху черкуването и отдаването на почит към умрелите си близки, 68-годишният артист опипваше с очи девойките в храма.

„Вторачваше се в някое момиче, облизваше устни и зениците му се навлажняваха. След това оглеждаше друга мирянка по същия начин, а после и трета, и четвърта... Изследваше им телата от главата до петите под иконите и стенописите с Христос и Богородица. То бива сладострастие, ама чак пък толкова...”, коментира пред „Уикенд” свидетел на грехопадението.

Алексиев има славата на похотливец, откакто бе заснет от папараци да гали с пръсти вагината на начинаещата актриса Ивана Бобойчева. Жененият ветеран бръкна в гащите на младата колежка пред Народния театър. След резила директорът на Имперската трупа Мариус Донкин набързо пенсионира прелюбодееца по бързата процедура, а срамната постъпка на Стоян бе разкритикувана и от продуцента на „Откраднат живот” Евтим Милошев. Алексиев пък отвърна, че никой няма право да му се бърка в личния живот
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
635
преди 2 години
-1
Противен тип1 Какво да искаш от един артист/ка...Боклуци и на млади и стари години!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени