Страх от COVID-19 тресе Мара Отварачката, певицата пазарува от колата си (Папарашки снимки)

3962
05 Ноември 2020, 10:13


"Като всеки нормален човек и аз се притеснявам от коронавируса, както за себе си, така и за близките си. Това е напълно нормално в тази ситуация."  Това сподели пред „България Днес“ певицата Мария по повод увеличаващите се нови случаи на covid-19 у нас.

Отварачката бе забелязана от фенове по време на шопинг в столицата. На фотосите с които „България Днес“ разполага се вижда как певицата много внимава с кой и как контактува и дори пазарува, без да слиза от колата си. Мария с финес подава пари на друга девойка през отворената врата на возилото, а непознатата жена от своя страна й връчва две торби с дрехи. Дали натовареният трафик и липсата на паркоместа възпрепятстват Мария да слезе от автомобила или миньончето избягва срещи с хора не е ясно. Изпълнителката обаче е категорична, че е притеснена за здравето на всички около себе си и прави всичко което е нужно, да се предпази.

За разлика от много свои колежки, които  споделят съмнителни теории относно вируса Мария е трезвомислеща и не вярва в конспирации.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 11 месеца
-1
Маро, не се плаши! Даже вирусът ще избяга от теб!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени