Сузанита не ще да чуе за баща си, емигрира във Финландия

16 Март 2022, 13:00


 Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, не ще да чуе за знаменития си татко. Едно от последните й решения е да емигрира във Финландия. Според близки до крайното решение се е стигнало малко след развода на 55-годишния изпълнител и вече бившата му съпруга Шенай. 

 

В скандинавската страна звездната наследнициа ще замине заедно с гаджето си Марко Славов- състезател по хвърляне на копие.

 

 Сузанита няма дом - това се случи след като Орхан и Шенай се разделиха и обявиха луксозното си жилище в Пловдив за продан. За съжаление те още не са осъществили сделката. Сузи не пожела да дели един покрив с баща си, затова заживя с гаджето си.

 

От друга страна майка и върна българското си име Вероника Кузева. В момента работи в италиански ресторант и е загърбила напълно някогашната си работа на певица или мениджър. В тази сфера я отведе именно Мурад, с когото работиха съвместно дълги години. Сега за участиятя на изпълнителя се грижи новата му приятелка Камелия Добрева, за която Сузанита неотдавна каза: „Това същество не може да стъпи на малкия пръст на майка ми, а и спрете да се бъркат в личния живот и подробности, които не би  трябвало да ви засягат“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени