Тризначките Вяра и Надежда просят бездомни в Лондон (В същото време сестра им се кипри с Calvin Klein)

8324
18 Декември 2019, 13:04


Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха обратно в Англия и отново са отчаяни. Двете блондинки са бездомни, намират подслон в църква и се молят някой да им помогне, видя „Галерия“.

 

„Към кого да се обърна?! Нямам дом, живея в църква. Работих 7 месеца, без да ми платят“, изплака Надежда в социалната мрежа. Вяра пък потвърди, че положението и е плачевно, след като някой е подменил документите им, правейки ги „нелегални емигрантки“ в Кралството.

 

Припомняме, че Вяра и Надежда се бяха върнали у нас, след като журналистът Мартин Карбовски им плати самолетните билети. Двете нямали пари за квартира и храна и водещият решил да им помогне. В предаването му пък те разказаха за годините на ад в Англия. Само месец по-късно обаче сестрите отлетяха обратно за Лондон. Причината – не могли да си намерят работа у нас, а единствено - неприлични предложения за секс срещу пари, по думите на Надежда.

 

Тук тризначката малко си противоречи, тъй като докато бяха в България, обикаляха нощните клубове и мощно заливаха със селфита, а самата тя не спираше да се хвали, че постоянно получавала предложения за брак.

 

Връщайки се в Англия, двете сестри попадат на поредната „схема“. Запознават се с майка и дъщеря, които им предлагат квартира, а в последствие започват да ги изнудват за наем от £1440. „Този лош късмет няма край“, жалва се Надежда, според която двете със сестра й са главни героини в мащабна конспирация. Преди няколко месеца тя отново вдигна изригна с твърдението, че английските власти са й взели пръстови отпечатъци, за да строят „билдинги“.

 

„Търсих си правата навсякъде. Този кошмар няма край. Предлагат ми единствено да си продавам тялото“, оплаква се Надежда. Любопитна подробност е, че самата тя залива социалната мрежа с разголените си и провокативни снимки.

 

И докато Вяра и Надежда мизерстват, сестра им Любов демонстрира висок стандарт на живот. Лав Станчева обикаля шопинг центровете в Лондон заедно с мъжа си и 1-годишната си дъщеричка. Пазарува се само от луксозни магазини и марки като Calvin Klein и Dior. „Любов си е добре. Тя си живее охолно. Казва, че иска да ни помага, но не го прави“, обидени са сестрите й.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста...
Преди 1 година
-1
Никой не се интересува от житието и битието на тези ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ххх
Преди 1 година
-1
Боклуци, измет долна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Blqk
Преди 1 година
-3
Не искам да го казвам, ама детето на "Лав".... Наследило е "красотата й".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dayana
Преди 1 година
-2
Нормално. Няма на кого да е красиво...
Eва
Преди 1 година
-2
ОЛЕ...МАХНЕТЕ ТЕЗИ ПЛАШИЛА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени