Веско Маринов би шута на любовницата си, обарва танцьорки ПИЯН! (Фото)

5091
24 Януари 2018, 09:17


Естрадният изпълнител Веселин Маринов би шута на любовницата си - Веселина Пеева, научи HotArena. От седмица двамата разтурили романтичните си отношения и Веска се върнала с подвита опашка в Добрич, разкриват близки до певеца.

Вместо да страда, Маринов се чувствал облекчен от случилото се и веднага заминал с приятели за Велинград, където буквално отпразнувал раздялата с Пеева. Той не броил чашките с уиски и под влиянието на солидно количество алкохол, певецът започнал да пуска ръце на кръшните танцьорки в заведението. До къде обаче е стигнала задявката, очевидците на случката мълчат.

Пред приятели Маринов коментирал, че не издържал на постоянните нападки от страна на родата си към любовницата му. Припомняме ви, че по Коледа певецът запозна Веска с роднините си, които обаче не одобриха блондинката, тъй като според тях е нехайна майка и не билка изгодна партия за Маринов. Пеева търсила финансова изгода, а Маринов не обичал да дава пари по жени, което се оказало последното камъче, което преобърнало каруцата на тяхната кратка любов, пише "Телеграф".

Освен с нов статус, Веско се похвали и с нова прическа. Той за първи път от години променя визията си и се подстрига като младок. Фенове обаче коментират, че тази прическа е нелепа за годините на изпълнителят на „Горчиво вино“.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени