Лестър сваля Любов

Още с влизането в Къщата на Големия брат Никола или Лестър, както го наричат, заяви, че иска да има нещо повече от приятелски контакт с тризначките. Той иска скс с тях и е на път да го получи - поне от Любов, коментират зрители.

https://hotarena.net/vip-bradar/lestyr-svalq-lubov HotArena.net
Лестър сваля Любов

Още с влизането в Къщата на Големия брат Никола или Лестър, както го наричат, заяви, че иска да има нещо повече от приятелски контакт с тризначките. Той иска скс с тях и е на път да го получи - поне от Любов, коментират зрители.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><strong></strong><span style=\"font-size: medium;\">Никола определено е решил да бъде с някоя от тризначките или и с трите</span></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Още с влизането в Къщата на Големия брат Никола или Лестър, както го наричат, заяви, че иска да има нещо повече от приятелски контакт с тризначките. Той иска с*кс с тях и е на път да го получи - поне от Любов, коментират зрители.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Това, което ги подтикна да смятат така, е ситуацията, в която Никола открито и самоуверено, в прав текст попита Любов: \"Харесва ли ти да те свалям\".&nbsp;С тези думи Никола даде да се разбере, че няма прошка.</span></p> <div class=\"mceTemp\">&nbsp;</div> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Той вече оплете Любов в мрежите си, коментират зрителите. Тя е готова, категорични са по форумите, а самият Никола е на път да осъществи мечтата си. Може би ще има тройка, а защо не и четворка, шушукат фенове на шоуто.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Все пак Лестър заяви, че си пада най-много по&nbsp;<em><strong>Надежда</strong></em>, но явно реши да закача и Любов, за да види коя ще поддаде. \"Явно Любов е по-дашната, а и този много-много не подбира\", пишат по форумите.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дали обаче ще станем свидетели наистина на разгорещяване на страстите, тепърва ще разберем, но едно е ясно. младежът от Македония прави всичко възможно да спечели момичетата на своя страна, за да се задържи максимално в играта, коментират пък други.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Източник:&nbsp;<a href=\"http://kliuki.bg/?p=237254\" target=\"_blank\"><span>kliuki.bg</span></a></span></p> <p><object width=\"400\" height=\"332\" data=\"http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/swf/player.swf?affiliate=1bg&amp;country=bg&amp;id=290471&amp;playerVersion=embed\" type=\"application/x-shockwave-flash\"><param name=\"allowFullScreen\" value=\"true\" /><param name=\"allowscriptaccess\" value=\"always\" /><param name=\"src\" value=\"http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/swf/player.swf?affiliate=1bg&amp;country=bg&amp;id=290471&amp;playerVersion=embed\" /><param name=\"allowfullscreen\" value=\"true\" /></object></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.