Победителят Орлин Павлов: В Къщата нямаше ерекция (ВИДЕО)

Победителят в третия сезон на "ВИП брадър" - Орлин Павлов, разкри, че за разлика от други сезони на риалити шоуто, този път в Къщата не е имало сексуални емоции.

https://hotarena.net/vip-bradar/pobeditelqt-orlin-pavlov-v-kyshtata-nqmashe-erekciq-video HotArena.net
Победителят Орлин Павлов: В Къщата нямаше ерекция (ВИДЕО)

Победителят в третия сезон на "ВИП брадър" - Орлин Павлов, разкри, че за разлика от други сезони на риалити шоуто, този път в Къщата не е имало сексуални емоции.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Победителят в третия сезон на \"ВИП брадър\" - Орлин Павлов, разкри, че за разлика от други сезони на риалити шоуто, този път в Къщата не е имало сексуални емоции. Причина за това бил огромният психологически натиск, на който били подложени звездите.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"За два месеца Къци се похвали, че веднъж е имал \"Добро утро, приятели\". Може би и аз съм имал. Нормално е да има ерекция, но в къщата не беше така. Всичко е в мозъка\", заяви Орлин, посочвайки главата си.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки това интервюиращата го Венета Райкова се възползва от късния час и на няколко пъти отправи провокативни предизвикателства към събеседника си, карайки го първо да се приберат заедно след шоуто, а малко по-късно - да си затвори ципа на панталона, за да не нарушава честотата на дишане в изпровизираното студио.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Орлин намери време да коментира инцидента, при който пияният Благой Иванов нападна него и Никол Станкулова: \"Не са дали всичко по телевизията. Истината е, че всички пихме. Накрая си легнахме и всичко беше О\'кей. Избили са му чивиите на Багата. Разбирам го, на всеки се случва. Нищо страшно не е станало. Не е имало стресова ситуация, че нещата са на ръба. Това трябва да се знае. С Багата се видяхме, той ми се извини, всичко е О\'кей.\"</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Източник:<a href=\"http://www.blitz.bg/news/article/165641\" target=\"_blank\">&nbsp;blitz.bg</a></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.