ПОЛУЧИ СИ ГО! Люси РАЗКАЗА ИГРАТА на Камелия! (ВИДЕО)

Снощи зрителите на Нова телевизия имаха възможност да гледат елиминациите на живо. В защита на Камелия, в студиото беше нейната половинка Люси Дяковска.

https://hotarena.net/vip-bradar/poluchi-si-go-lusi-razkaza-igrata-na-kameliq-video HotArena.net
ПОЛУЧИ СИ ГО! Люси РАЗКАЗА ИГРАТА на Камелия! (ВИДЕО)

Снощи зрителите на Нова телевизия имаха възможност да гледат елиминациите на живо. В защита на Камелия, в студиото беше нейната половинка Люси Дяковска.

Люси бе потресена от думите на Камелия

Снощи зрителите на Нова телевизия имаха възможност да гледат елиминациите на живо. В защита на Камелия, в студиото беше нейната половинка Люси Дяковска.

 

Макар,че я представи в много положителна страна, певицата не можа да не изкаже възмущението си от думите на Камелия по повод избора на българския народ кой да си тръгне на предните елиминации.

 

След изгонването на Люси, Ками се изказа доста крайно и наруга зрителите заради пасивността си към половинката й. Меко казано ги нарече невежи и ги унижи. Пред камерите на едно от най-гледаните риалита тя нарече българския народ   необразован и глупав, защото не познават успехите на половинката й и не са и засвидетелствали уважение и почитание оставяйки я вътре.

 

Това съвсем не се покрива с разбирането на Люси, която на няколко пъти се опита да обясни на фенове си колко държи на тях и това са думи плод на емоции. Изказа им признателността си, че винаги са я подкрепяли и ги убеди,че им е благодарна за направения избор, а именно да се прибере при семейството си.

 

След изказванията на Камелия виртуалното пространство се изпълни с възмутителни коментари. Въпреки усилията на Люси да представи половинката си в най-добрата светлина, представяйки я като добра и възпитана,не успя да убеди зрителите. Гласовете не достигнаха и тя трябваше да  напусне Къщата.

 

Излизайки на сцената на  Ники Кънчев самата Камелия се извини и обясни, че е изпуснала нервите си, тъй като не била свикнала да е пред публика и няма изградени навици.

Източник: kliuki.bg


2 Коментара

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

най противния човек в къщата!!!!!!ще обижда тя така обществото каква е тя до скорошна сервитьорка!!!!1 Люси е пич ама тя нямам думи за нея !!!!!!!!11

Коментирай

Дени

преди 11 години

Камелия е злобно същество! \'Не искам дефиниции!\' - много пък си важна. Хората са измислили дефинициите, тя не ги искала, това не е твой избор, има си дума за хора с твоята сексуална ориентация и това е. Това че ти се обиждаш от някаква дума е друг въпрос. Каза, че не била застрахована и от следваща връзка с мъж - еми това автоматично я превръща в бисексуална. Факт. Можела да се е*ава с Къци тя както си иска, ама не дай си Боже, той да и сложи кафе на възглавницата ... скочи, вика, крещя, бил психопат. Така не се говори на един два пъти по-възрастен човек!!! НЕ Е ПРАВИЛНО! Била тя възмутена, че \'тъпия, пошъл, гаден, мръсен\' български народ не бил оценил постиженията на нейната приятелка. Ама г-н Слабаков много добре и го каза - Това не е предаване за оценяване на постиженията, а предаване за проследяване характерите на хората и не можем ние да поставяме на везни кой каквото направил за България. Жалко, че Ники Кънчев го прекъсна и не чухме Камелия какво щеше да отговори. Така че невинната е външност и уви-красота, изобщо не отговарят на същността и.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.