Сценаристите се издъниха, рискуваха здравето на ВИП-овете

Дори съдовете, в което се сервираше невероятната гадост досущ приличаха на излъчваните в Америка кадри. Идеята беше в състезания по двойки кой ще погълне най-голямо количество чесън. Зеленчукът беше маскиран в супа, желе, бонбони и прясно мляко.

https://hotarena.net/vip-bradar/scenaristite-se-izdyniha-riskuvaha-zdraveto-na-vipovete HotArena.net
Сценаристите се издъниха, рискуваха здравето на ВИП-овете

Дори съдовете, в което се сервираше невероятната гадост досущ приличаха на излъчваните в Америка кадри. Идеята беше в състезания по двойки кой ще погълне най-голямо количество чесън. Зеленчукът беше маскиран в супа, желе, бонбони и прясно мляко.

<p>&nbsp;<span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Големи дози чесън вкараха половината в банята да повръщат, Никол пред астматичен пристъп</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">След като полуфиналът свърши, сценаристите се изпразниха откъм идеи какво да правят с петимата до финала. Този път те минаха границата и Брадърът напомни малко шоуто &bdquo;Страх&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Изпълненията на песни с препятствия също приличаха на кадри от това шоу, когато номинираните скачаха в легени с рибешки вътрешности, кравешка тор, червеи, лед и змиорки. Другото изпитание, което трябваше да реши кой ще гледа филм и кой ще бъде наказан в спалнята, също приличаше на епизод от &bdquo;Страх&ldquo;, сниман малко преди изхвърлянето на Люси.Дори съдовете, в което се сервираше невероятната гадост досущ приличаха на излъчваните в Америка кадри. Идеята беше в състезания по двойки кой ще погълне най-голямо количество чесън. Зеленчукът беше маскиран в супа, желе, бонбони и прясно мляко.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Чесън в такива количества може рязко да понижи кръвното налягане и дори да предизвика у несвикналите да го консумират виене на свят и главоболие. При наличие на колит, гастрит, или язва е много голяма вероятността от стомашна криза и дори кръвоизлив. Играчите извадиха късмет, че нямат язва, но Камелия повърна, още докато ядеше, Златка едва се въздържа, после всички вкупом хукнаха към тоалетната. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Най-много изстрадаха Орлин и Люси. Орлин не може да повръща насила, а Люси се преви от болки в стомаха. Всички ядоха, но половината бяха наказани в спалнята, вонящи на чесън, а другата половина, която вонеше още повече, бе наградена с гледането на филм. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Идиотска мисия да търси ваучер в куп брашно с ръцете зад гърба пък едва не докара Никол до астматичен пристъп. Тя се закашля, задави се от вдишаното брашно и кадърът прекъсна. Няколко дни по-рано майка й каза, че тя е астматик, но &nbsp;инхалаторът й не е в нея.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Източник:&nbsp;besove.bg</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.