ТОТАЛЕН ПЛЕЙБОЙ! С ЕРОТИЧНИТЕ си ИЗПЪЛНЕНИЯ Орлин Павлов стана ФАВОРИТ на ЖЕНСКАТА АУДИТОРИЯ! ВИЖТЕ!

Чаровникът Орлин Павлов направо удари десятката с новата мисия във ВИП- Брадър. Певецът стана безспорен фаворит не само на дамите в Къщата, но и на женската аудитория пред екрана.

https://hotarena.net/vip-bradar/totalen-pleiboi-s-erotichnite-si-izpalneniq-orlin-pavlov-stana-favorit-na-jenskata-auditoriq-vijte HotArena.net
ТОТАЛЕН ПЛЕЙБОЙ! С ЕРОТИЧНИТЕ си ИЗПЪЛНЕНИЯ Орлин Павлов стана ФАВОРИТ на ЖЕНСКАТА АУДИТОРИЯ! ВИЖТЕ!

Чаровникът Орлин Павлов направо удари десятката с новата мисия във ВИП- Брадър. Певецът стана безспорен фаворит не само на дамите в Къщата, но и на женската аудитория пред екрана.

<h4><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фигурата на плейбой и змеят в гащите на певеца оставиха всички със зяпнали усти!</span></h4> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Чаровникът&nbsp;<strong>Орлин Павлов</strong>&nbsp;направо удари десятката с новата мисия във ВИП- Брадър. Певецът стана безспорен фаворит не само на дамите в Къщата, но и на женската аудитория пред екрана.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Едва ли някой ще забрави еротичните гимнастически изпълнения на съквартиранта Орлин Павлов по време на Олимпийската мисия. Освен че показа завидни акробатически умения, Павлов обра погледите на всички с мъжкото си достойнство. Облечен в оранжево плътно прилепнало трико, певецът демонстрира на всички размера на члена си и буквално остави дамите без дъх.Никой не е предполагал, че брадърът Орлин крие такъв змей в гащите.... Но красавецът не задоволи само с това ненаситните женски погледи. Докато изпълняваше eла стойка, талантливият певец показа на всички с*кси оформеното си д*пе. При тази разтърсващата гледка нежните създания в Къщата тотално се опияниха и в един момент се чудиха къде да гледат.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Със с*кси еротичните си изпълнения певецът Орлин Павлов безспорно стана фаворит в Къщата на ВИП- Брадър и моментално си спечели още фенки. Освен това Орлин се превърна и в тотален с*кс символ за всяка една дама, гледала еротичните кадри. А мъжката част от зрителите определено му завидя за размера на ясно очертаващия се змей под трикото!</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Източник:&nbsp;<a href=\"http://kliuki.bg/\">http://kliuki.bg</a></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.