Високопоставен политик измъква Жана Бергендорф от лапите на Темида

2610
03 Август 2016, 15:00


Жана Бергендорф е на път да отърве кожата с минимални последици от скандала, в който се забърка преди 4 месеца, когато бе хваната да кара друсана с кокаин, научи HotArena.

Огнената певица ще бъде съдена за това, че е направила ПТП, докато е била под въздействието на наркотици, но това ще стане едва наесен.
Тогава приключва съдебната ваканция, заради която делото срещу нея зацикли. И това независимо от първоначалните изявления, че тя ще бъде съдена по бързата процедура, което се очакваше в седмиците след инцидента. 

Tогава ще има достатъчно информация около президентските избори и други актуални теми и Бергендорф няма да е във фокуса на обществото мнение, допълниха те. Източник на "Всеки ден" твърди, че за да лобира за певицата, се е обадил високопоставен политик. Той посъветвал прокурорите и полицаите да не бъдат особено придирчиви към изпълнителката на „Самурай“, защото била „голяма звезда“ и можело да пее за предизборната кампания на определена партия.

Прокуратурата внесе обвинителния акт през април, а според него Жана може да отнесе най-много 5000 лева. Наказателна отговорност обаче певицата няма да носи, тъй като досега не е хващана да кара след употреба на опиати. В същото време Бергендорф изкарва чудно лято на морето и в телевизионните студиа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени