Владо Карамазов си купи джип насред пандемията

13 Декември 2020, 10:02


Пандемията от коронавирус засегна тежко сектора на културата - артисти, музиканти и писатели се борят със зъби и нокти за оцеляването си. Владо Карамазов обаче явно не е от най-закъсалите, защото наскоро си купи ново возило. От месец насам актьорът се фука с черен джип BMW Х5. 

Автомобилът на секссимвола от Народния театър и „Дяволското гърло” е втора ръка, но пак струва не малко пари. За всъдехода актьорът е броил около 20 хил. лева. Според източник на „Уикенд”, Карамзов даже го е взел на изплащане и ще го погаси на 6 вноски.

Онзи ден Владо пристигна с роувъра си на паркинга пред най-престижния ни храм на Мелпомена. Владо слезе от колата със затъмнени задни стъкла, нахлузи предпазна маска за еднократна употреба на лицето си, но вместо да се отправи към театъра, тръгна на обиколка из околните магазини. С тежка раница на гърба си той посети няколко бакалии и напазарува оттам готова храна за вкъщи.

На гражданите, които го срещаха по пътя си, им направи впечатление, че Карамазов носи противогрипната си маска не по правилата. През повечето време парчето плат не покриваше устата и носа му, висеше под брадичката му като лигавник.

В момента Владо не играе в нито една телевизионна продукция и се издържа само със заплатата си от Народния. В миналото  обаче той участваше в доста високобюджетни предавания и сериали, та успя да скъта пари за черни дни. Затова сега все още не е скъсал джоба, а си позволява разходи, каквито повечето му колеги избягват.  
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени