Внучката на царя инкогнито в Лондон

14 Ноември 2023, 15:00


Две принцеси, прочули се като модни икони, направиха дълга разходка из лондонския квартал Нотинг Хил и се опитаха да останат незабелязани. Макар и не в „първа линия“ на кралските особи, те бяха разпознати от минувачи и снимките им се появиха в Инстаграм.

Двете царствени приятелки се бяха облекли възможно най-семпло, за да
 не правят впечатление, и да могат спокойно да се порадват на чистия въздух. Българската княгиня Мафалда и гръцката принцеса Мария-Олимпия са приятелки от години и няма нищо чудно, че използват хубавото време за разходка в Лондон с кученцето дакел на гъркинята 29-годишната Мафалда, първородната дъщеря на княз Кирил и Росарио Надал и най-голямата от внуците на Симеон Втори, е добре известна в английските светски среди. Родена в Лондон, тя живее сега основно в Ню Йорк със съпруга си, британския финансист Марк Абуслейман. Но споделя времето си между Голямата ябълка, английската столица и Мадрид, където развива успешна музикална кариера. Мафалда е и модел, подобно на приятелката си Мария-Олимпия (27), с която са много далечни роднини.

Неотдавна сп. „Ола" ; публикува очерк за принцесите без наследство на корона, които обаче са кралиците на модния подиум и сред тях фигурираха и двете приятелки - Мафалда и Мария-Олимпия. Гръцката принцеса пък се занимава професионално с моделство, особено за „Долче и Табана“, и е лице на Луи Вюитон“, докато българската княгиня го прави по-скоро за забавление. Мария-Олимпия, дъщеря на Павел и Мари Шантал Гръцки, засега не е задомена - тя прекрати връзката си с аристократа Перегрин Пиърсън, който е известен като най-желания британски ерген, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тоя да не би
преди седмица
0
да го готвят да се завърне на "бял кон" в управлението та да си припише на сметката още някоя планина или парче от България с обещания за това че ако хората му поверват няма да предяви никакви материални претенции към държавата и ще я оправи за 700 дни? ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДИН "ИСТИНСКИ БЛАГОРОДНИК"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
крадат пари
преди 2 седмици
-1
угаждат си!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 2 седмици
-1
Пишете ето за такива хора, а не за разни боклуци!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени