Война за 400 милиона в семейството на Шарлопов! Жена му и петте деца в битка за 7 хотела, куп апартаменти и хеликоптер

12958
16 Февруари 2018, 17:00


400 милиона лева подпалиха война в семейството на внезапно починалия бизнесмен Стефан Шарлопов часове след като стана ясно, че той е издъхнал в съня си на 5 февруари, научи HotArena.

 

 

Неофициално се твърди, че активите и богатството на хотелиера предприемач се равняват на близо половин милиард и сега наследството му трябва да бъде разпределено между съпругата му Бояна и петте му деца – Ева (30 г.), Бояна (18 г.), Стефани (16 г.) и 8-годишните близнаци Георги и Илия, писа „Уикенд“.

 

 

Най-голямата дъщеря Ева е от брака на Шарлопов с първата му съпруга Катя. Именно на Ева българският Доналд Тръмп, както е известен милионерът от Бургас, поверява ръководството на бизнес империята си „Шарлопов Груп”, като я прави изпълнителен директор. Приживе богаташът демонстрираше колко е сплотено семейството му и словоохотливо обясняваше как всички се разбират и живеят задружно.

 

 

 

Близки до семейството твърдят, че най-голямата дъщеря Ева и втората му съпруга Бояна не питаят топли чувства една към друга, но пред Шарлопов и двете играели, че са приятелки. Сега обаче основната битка за наследството ще е между тях. Бояна е майка на другите четири деца на милионера, като три от тях в момента са непълнолетни и съпругата на богаташа се явява техен настойник до навършването на пълнолетие. Предполага се, че сега вдовицата Бояна ще изяви претенции да влезе в управлението на „Шарлопов Груп” наравно с най-голямата му дъщеря. 

 

 

Според близки до семейството нещата се усложняват от факта, че липсва завещание.

 

 

Според закона за наследството съпругата наследява половината от притежаваните от мъжа й имущество и авоари. Другата част дели по равно с петте му деца, т.е от тази половина всеки получава по 1/6 част. В битката за наследството претенции можело да предяви и бившата му жена Катя, макар че тя няма шанс. Когато се разведе с нея Шарлопов я обезщети с 250 000 евро, три апартамента, коли и дребен бизнес, който обаче тя набързо загробила.

 

 

На практика, вдовицата на Шарлопов всеки момент може да уволни неговата дъщеря от управлението на семейната империя, тъй като тя ще остане собственика с най-голям дял. Първите искри в клана вече били прехвърчали, докладват запознати.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
-1
Nadqvaite se..?razbirat se poveche ot prekrasno
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фанфан
преди 3 години
-1
горката Ева ! Много ми е симпатична.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 3 години
-2
Русиславеее, Русиславе... Пак съчинения в свободен стил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени